Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Miniturnaj ročníku 2009 Pod lipou

03.08.2020 | sk

Mladí fotbalisté SK Roudnice odehráli o víkendu miniturnaj, na který si pozvali Bohemians, Meteor a Teplice. Domácí odehráli první tři zápasy hrané na 2x20 minut s ligovými soupeři. 

"Pro některé kluky to byl po měsíci první kontakt s míčem, takže jsme výkony brali s rezervou. První zápas s Teplicemi nám ukázal, že jsme skutečně konkurence schopni. Stále nehrajeme na výsledek, ale výsledek 0:2 beru velmi pozitivně. Zápas se nám celkem povedl, první polovinu jsme toho soupeři moc nedovolili, stejně jako soupeř nám. Vstup do druhého poločasu se nám nevyvedl, inkasovali jsme dvě branky a soupeř přebral otěže zápasu. Kdybychom proměňovali šance a zvýšili efektivitu, byli bychom na tom líp," zhodnotil úvodní duel trenér SK Dominik Majer.


Utkání proti Bohemians začali domácí lépe, ale opět doplatili na koncovku. "První polovinu úvodního poločasu jsme byli možná i lepší, ale zhruba od 12. minuty nám Bohemka nepůjčila míč a začali jsme inkasovat. Druhý poločas jsme se stali spíše kužely, opadlo nasazení, opadla chuť a bez toho bohužel hrát nemůžeme. Bohemka tedy zaslouženě vyhrála 7:0."

Fotbalovou neděli zakončili Roudničtí zápasem s Meteorem. "S naším oblíbeným soupeřem jsme setkali už potřetí, stav série do té doby byl 1:1 a předpokládal jsem, že navážeme na náš poslední vzájemný zápas. Což se nám dařilo zhruba prvních deset minut. Dali jsme rychlý gól a poměrně hru kontrolovali. Bohužel jsme fyzicky odpadli. Bylo vidět, že spousta kluků si užívala prázdniny a na fyzičku nemyslela, takže máme co dohánět. I přes fyzickou indispozici je výsledek 7:2 až příliš krutý. Celkově turnájek hodnotím pozitivně, ukázal nám naše slabiny, ale i přednosti. Dobře se nám adaptovali naše dvě nové posily a hlavně se nám podařilo najít alternativu na stopera, kterou jsme dlouho hledali. Děkujeme rodičům za podporu a soupeřům za účast," dodal Dominik Majer.

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 20. - 21. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v sobotu odpoledne vydá do Libouchce,...

 
Ideální jedenáctka víkendu

Přinášíme ideální sestavu mládežnických kategorií (U12 - U15) Sportovního klubu Roudnice nad Labem ve víkendových zápasech (13. -...

 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali

Mladší žáci SK Roudnice nad Labem byli v 22. kole divize na domácím trávníku stoprocentní. Třináctka porazila FK Arsenal...

 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS