Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Memoriál pro Příbram, Roudnice osmá

22.09.2020 | sk

Celkem 32 týmů ze všech koutů České republiky se sjelo v polovině září do Roudnice nad Labem, kde se uskutečnil fotbalový turnaj přípravek kategorie U9 (ročník 2012 a mladší), který se na hřištích SK Pod lipou hrál zároveň jako 3. ročník Memoriálu Vladimíra Betky. Z prvenství se radovaly naděje z Příbrami, které ve finále porazily Mladou Boleslav 7:2. Třetí skončila po výhře nad Bohemians pražská Sparta. 

Domácí fotbalisté si nevedli špatně, když se probojovali mezi osmičku nejlepších. "My jsme spokojeni, potkali jsme se v některých zápasech opravdu s kvalitou. Kluci odehráli asi nejlepší zápasy se Spartou, i když podlehli 1:4, no a pak s Českými Budějovicemi, které porazili 2:0. Potom už přece jen trochu jejich soustředěnost na fotbal opadla. Ale osmé místo bereme," přiznal trenér SK Roudnice Roman Vilánek. A v turnaji nezklamal ani Bezděkov, který v silné konkurenci obsadil 18. příčku. 

"Týmy byly rozděleny do osmi základních skupin po čtyřech. Ze skupin se pak podle výsledků postupovalo do dalších fází turnaje. Díky tomuto pavouku tedy všechny celky na turnaji odehrály 9 zápasů po 20 minutách. Turnaje se jako host a patron zúčastnil i mistr světa ve Footbag Freestyle Honza Weber, který všem hráčům a divákům předvedl svoji show. Ta se podle ohlasů nezklamala," dodal hlavní pořadatel z DoMa turnaje Matěj Lačný. Toho potěšila i kladná odezva ze strany zúčastněných mužstev. "Při takovém počtu družstev se nějaká chybička asi vždycky musí objevit, ale co jsme slyšeli, tak se v roudnickém areálu všem líbilo. Přálo nám i počasí, takže to klaplo i z tohoto pohledu a doufejme, že nám současná epidemiologická situace povolí uspořádat další podobný turnaj v říjnu." 

Výsledky SK Roudnice: Louny 8:1, Klatovy 13:0, Mladá Boleslav 1:4, FK Teplice 1:2, Sparta Praha 1:4, Dynamo Č. Budějovice 2:0, Bohemians 1905 0:3, FA Bohemians Praha-Velvary 1:6, Junior Teplice 3:4. 

Pořadí nejlepších 16 týmů: 1. 1. FK Příbram, 2. FK Mladá Boleslav, 3. AC Sparta Praha, 4. Bohemians Praha 1905, 5. SK Slavia Praha, 6. FA Bohemians 1905 Velvary, 7. SK Junior Teplice, 8. SK Roudnice n. L., 9. FC MAS Táborsko, 10. FC Slovan Liberec, 11. SK Benešov, 12. FK Jablonec, 13. FK Teplice, 14. SK Dynamo České Budějovice, 15. SK Petřín Plzeň, 16. SK Polaban Nymburk. 

Nejlepší střelec: Patrik Brosch (1. FK Příbram), nejlepší hráč: Dominik Červený (Mladá Boleslav), nejlepší gólman: Šimon Slabý (Sparta Praha).

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl

Zlepšený výkon z domácího duelu proti Pokraticím opakovali pouze první půlhodinku. Pak fotbalisté SK Roudnice nad Labem vypadli z tempa a...

 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS