Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Čest zachraňovala dvanáctka

29.09.2020 | sk

Z důvodu nezpůsobilého hřiště ve Štěchovicích se další ligové duely mladších žáků SK přesunuly do Roudnice nad Labem, kde na domácí umělce přivítala třináctka a dvanáctka Povltavskou FA. Tři body si do tabulky připsala tentokrát jen dvanáctka.

Liga U13

Úvod zápasu domácím nevyšel. "Byli jsme všude druzí, hráli jsme pomalu, chyběla nám odvaha a stav 0:0 byl jen díky vynikajícím zákrokům Filipa Osvalda. Soupeř byl na tom o dost lépe fyzicky a vyhrával většinu osobních soubojů. První třetina skončila 1:3. V dalším průběhu bohužel zlepšení nenastalo, stále jsme měli špatný pohyb, chybělo nasazení, nedělali jsme si velké hřiště, byli málo nebezpeční, nezakončovali a hráli pouze po vápno soupeře. V posledních zápasech se bohužel objevují stejné nedostatky. Na druhou stranu aspoň trošku pozitivní bylo u některých hráčů individuální řešení herních situací. Nyní nás čeká ve čtvrtek doma Ondrášovka a v sobotu přivítáme Jablonec," myslel na další soupeře trenér SK Václav Srp. 

Roudnice - Povltavská FA 1:10 (Štefl - Andronikov 6, Fojtů, Müller, Fafejta, Stehlík).

Roudnice: Osvald, Brabec, Arazim, Poráč, Nepovím, Vondráček, Adelt, Hlaváček, Bulíř, Motejl, Pačes, Štefl, Murdych, Rážek, Macháček, Lahovský, Vrňák.

Liga U12

Domácí vstoupili do utkání velmi dobře a po dvaceti minutách vedli o tři branky. Pak sice skóroval i soupeř, ale roudničtí hráči drželi taktovku pevně. Dovedli bez problémů zápas do vítězného konce. "V týdnu nám tři hráči odešli, takže jsem čekal, jak se s tím vypořádáme. Ale bylo to v pohodě. Posunuli se k nám někteří kluci z mladšího ročníku a zvládli jsme to skvěle. Od začátku tam bylo z naší strany příkladné nasazení, napadání, dobré kombinace, zkrátka naše vítězství bylo zasloužené. Soupeř to zkoušel dlouhými míči, ale s těmi jsme si poradili. Dobře zahráli z těch mladších hlavně Procházka a Nepovím, ovšem spokojený jsem s výkonem celého týmu," přiznal trenér domácího celku David Husák. 

Roudnice - Povltavská FA 6:3 (Procházka 4, Král, Vyzisk - Petschl 2, Záhora).

Roudnice: Dlouhý, Kořínek, Husák, Lasch, Vyzisk, Král, Procházka, Buk, Nepovím, Kühnel, Váňa, Kňourek.

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 20. - 21. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v sobotu odpoledne vydá do Libouchce,...

 
Ideální jedenáctka víkendu

Přinášíme ideální sestavu mládežnických kategorií (U12 - U15) Sportovního klubu Roudnice nad Labem ve víkendových zápasech (13. -...

 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali

Mladší žáci SK Roudnice nad Labem byli v 22. kole divize na domácím trávníku stoprocentní. Třináctka porazila FK Arsenal...

 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS