Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Na Jablonec mladší žáci recept nenašli

05.10.2020 | sk

Shodným výsledkem 2:7 podlehly ligové výběry SK Roudnice nad Labem svým soupeřům z Jablonce nad Nisou. Mladí fotbalisté U13 a U12 si tedy tentokrát body do tabulky skupiny C nepřipíšou. 

Liga U13

Václav Srp (trenér SK Roudnice): "V první třetině nám chyběl pohyb, hráli jsme pomalu, prohrávali většinu soubojů před brankou, přesto jsme si vytvářeli šance a byli na míči. Bohužel jsme vstřelili pouze jeden gól. Ve druhé třetině jsme na soupeře vletěli, vysoko napadali, po dvou minutách hned dali branku, hráli na půlce Jablonce, drželi balon, ale bohužel jsme už další gól nepřidali. Naopak soupeř hrozil z brejků a z dlouhých nákopů. Ve třetí třetině se situace opakovala, opět jsme nedávali šance a potvrdilo se pravidlo nedáš - dostaneš, kdy nás hráči Jablonce potrestali. V utkání jsme bohužel prohráli dost osobních soubojů a opět se ukázalo, že nás sráží neproměňování šancí. Tím se připravujeme o lepší výsledek a o body. Jinak co se týče hry, tak především ve druhé třetině tam byly slušné momenty. Máme nějakou cestu, ze které nechceme uhýbat. V nejbližší době nás v sobotu čeká Pod lipou přátelák se Slavií U12 a v neděli mistrák na Žižkově."

Roudnice - Jablonec 2:7 (Murdych 2 - Křemen 2, Velechovský, Červinka, Hudec, Jirků, Šimon).

Roudnice: Osvald, Vrňák, Pačes, Motejl, Nepovím, Arazim, Vondráček, Poráč, Macháček, Hlaváček, Adelt, Štefl, Murdych, Rážek, Lahovský. 

Liga U12

Dominik Majer (trenér Roudnice): "Začátek zápasu patřil nám. Rychlá branka, ovládání hry, dobré souboje, zkrátka nás bylo plné hřiště. Ale jen do osmé minuty. Pak nastal nějaký zvrat, vypadli jsme z tempa a trvalo nám dlouho se do něj zase dostat. Toho soupeř využil. Začali jsme propadat v mnoha faktorech - nedostupovali jsme hráče a nenabírali jejich náběhy. Nedali jsme asi tři gólovky, soupeř byl efektivnější. Úplně si nemyslím, že nás celkově přehrával, jen měl asi více štěstí. My jsme pracovali dobře, plnili jsme rychlý přechod do útoku, hráli jsme fotbal, jaký jsme chtěli. Na můj vkus se nám nedařil represink a na soupeře jsme vyvíjeli malý tlak a on tak překonával polovinu bez problémů. Ale i tak jsem spokojený. Kdybychom bývali byli efektivnější v koncovce, je to asi 7:7."

Roudnice - Jablonec 2:7 (Buk, Kňourek - Markalous 3, Smetánka, Toman, Štěpař, Šrytr).

Roudnice: Dlouhý, Buk, Husák, Vyzisk, Novotný, Kühnel, Kýček, Váňa, Král, Nepovím, Procházka, Kňourek, Hrbáček.

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS