Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Žáci SK vyzpovídali Karabce

01.11.2020 | sk

Fotbalové stadiony zůstanou po pátečním rozhodnutí Vlády ČR a na základě souhlasu uděleného Poslaneckou sněmovnou ještě nějaký čas uzavřené. Na společné tréninky tak musíme pro nejbližší období zapomenout. Ani všechny tyto restrikce nám však nemohou zabránit v setkávání alespoň na sociálních sítích. A toho využívají i někteří hráči a trenéři žákovských kategorií SK Roudnice nad Labem.      

"Každý týden se s klukama scházíme na online meetingu U12 a U15 přes aplikaci Zoom, kde probíráme spoustu věcí - individuální tréninky, taktické prvky, nebo jen tak klábosíme," prozradil kouč U12 Dominik Majer. Poslední den v měsíci byl pro roudnické kluky speciální, protože se trenérovi povedlo zařídit účast mladého borce pražské Sparty - Adama Karabce (2. 7. 2003). "Ten s námi strávil zhruba 20 minut a prozradil nám spoustu informací. Kluci se ho mohli zeptat vlastně na všechno, co je napadlo."

Roudnické naděje se tak dozvěděly, že Adam s fotbalem začínal ve 3 letech a že jeho vzorem je například Sancho nebo Neymar. Mezi jeho nejoblíbenější kluby na světě patří Real Madrid a PSG. A sparťanský ofenzivní středopolař mj. prozradil, že k největším vtipálkům v kabině Sparty patří Láďa Krejčí ml. 

"Když ještě byl Adam v Bohemians, odkud potom přestoupil v 15 letech do Sparty, pracoval individuálně hodně s balónem. Postupem času si přidával i v posilovně, ale teď už tolik času není. Ne, že by nechtěl, ale prozradil, že mají téměř vše hlídané GPSkami od klubu. Jeho hlavním cílem je hrát stabilně v základní sestavě Sparty. Na dotaz, co by poradil mladým hráčům, byla odpověď jednoduchá. Základ je, aby to kluky bavilo, musí fotbalem žít, makat a výsledky se dostaví. Zatím největším fotbalovým zážitkem Adama bylo hrát proti AC Milan na San Siru. Také se netajil tím, že nastoupit za A tým Sparty je pro něj splněný sen. Jsme moc rádi, že Adam obětoval svůj čas a připojil se k nám. V této těžké době se snažíme pro kluky udělat maximum a doufám, že tento meeting jim dodal alespoň trochu motivace. Meetingu se zúčastnili i někteří hráči U13, celkem nás tam bylo 22. Musím říct, že Adam je opravdu skvělý a skromný kluk, odpovídal otevřeně na všechno," pochvaloval si poslední říjnovou sobotu na netu Dominik Majer. 

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS