Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Představujeme: David Mrázek

09.12.2020 | sk

V době nucené fotbalové pauzy vám na klubových stránkách Sportovního klubu Roudnice nad Labem představíme hráče A týmu, kteří před podzimní části sezony 2020 - 2021 začali nově (či staronově) oblékat modrobílé barvy SK v I. A třídě. Dnes dostává prostor David Mrázek, kterého pro web ohodnotil i hlavní trenér.

Sportovní kariéra: Začínal jsem někdy v pěti letech v Předoníně, asi po dvou letech jsem pak přešel na Bezděkov, kde jsem byl až do 14. No a pak jsem šel do FC Mělník, kde jsem byl až do příchodu do Roudnice.    

Číslo dresu: 19.

Post: Ze začátku jsem hrál útočníka, pak jsem se objevoval v záloze i na podhrotu. Teď v Roudnici jsem hrál na krajní záloze nebo na kraji obrany.

Věk: 20. 

Oblíbený klub: Slavia Praha, Paris Saint-Germain.

Oblíbený hráč: Neymar.

Oblíbené jídlo : Pizza, smažený sýr s tatarkou a hranolky.  

Oblíbené pití: Coca cola a pivo.

Oblíbená hudba: Poslouchám toho hodně, všechny styly, líbí se mi toho dost.  

Koníčky: Přes léto třeba tenis, s klukama nohejbal, ale sportuju všeobecně rád.   

Kdo byl zatím ze soupeřů v I. A nejsilnější: Neštěmice, měly to dobře poskládané.

Kde jsou největší slabiny i přednosti současného roudnického týmu: To je jednoduché, máme opravdu mladý kádr, ale chybí nám pořád zkušenosti.

Tvůj největší sportovní zážitek: Zatím je to asi moje příprava s třetiligovými Brozany před rokem.   

Fotbalové cíle: Chtěl bych se posunout co nejdál a být se sebou spokojený.  

Jak ses připravoval, když nebyly ještě společné tréninky: Chodil jsem běhat, vždycky tak kolem devíti kilometrů. A pokud to šlo, tak jsme si s klukama chodili zahrát občas někam i fotbálek.    

Očima trenéra Jakuba Pekaře: O Davida jsme měli zájem už v zimě, ale přestup jsme nakonec dotáhli až těsně před začátkem letní přípravy. David má za sebou velmi dobrou průpravu v divizním dorostu FC Mělník, a tak jsme věděli, že by pro nás měl být velkou posilou. Od začátku v tréninku dokazoval, že je velmi rychlým, technicky nadstandardním hráčem, na kterého se velmi dobře dívá. V úvodu soutěže jsme museli Davida využívat na pravém kraji obrany, přestože jsme věděli, že to není úplně jeho pozice. Jeho samotného to táhne mnohem víc nahoru, ale v danou chvíli jsme ho potřebovali jinde. Jak šel čas, posouval se výš a výš a v některých utkáních nastoupil i na pozici hrotového útočníka. Nutno říct, že si tam nevedl vůbec špatně a vstřelil i několik velmi důležitých branek. Na hodnocení přínosu Mráziče je ještě brzy. Myslím, že se zatím ještě v dospělém fotbale plně neaklimatizoval. Jeho styl hry je velmi atraktivní, ale potřebuje získávat zkušenosti. Někdy působí v zápase lehkovážně. Je to dáno jeho stylem hry, kdy nerozlišuje, v jakém prostoru na hřišti se právě nachází. Podle mě zatím ještě neukázal ani padesát procent svého potenciálu. Pokud ho dokáže plně využít, stane se naším klíčovým mužem do ofenzívy a může se dostat ve fotbale hodně vysoko.

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 20. - 21. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v sobotu odpoledne vydá do Libouchce,...

 
Ideální jedenáctka víkendu

Přinášíme ideální sestavu mládežnických kategorií (U12 - U15) Sportovního klubu Roudnice nad Labem ve víkendových zápasech (13. -...

 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali

Mladší žáci SK Roudnice nad Labem byli v 22. kole divize na domácím trávníku stoprocentní. Třináctka porazila FK Arsenal...

 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS