Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Třináctka jde v Poháru mládeže dál

17.09.2021 | sk

Fotbalisté SK Roudnice U13 postoupili do dalšího kola Poháru mládeže. V domácím prostředí ztratili pouze jednou remízou, ostatní duely zvládli s přehledem.

Dominik Majer (trenér SK Roudnice): V prvním kole nás čekali soupeři, se kterými se často nepotkáváme. Jednalo se o kluby z krajských soutěží, ale o jejich kvalitách jsme věděli. První zápas nás čekal nejtěžší soupeř - Mělník. Vstoupili jsme do utkání dobře, tvořili si šance, dali gól, ale nebyli jsme schopni přidat další. Nutno říct, že mělnický brankář podal skvělý výkon. Co čert nechtěl, po delší přihrávce soupeře, kterou jsme v pohodě zachytili, přišla chybná přihrávka na brankáře, jednoduše jsme si to švihli do vinglu a bylo minutu před koncem srovnáno. Za tu minutu jsme měli další tři gólovky, ale nebyli jsme schopni je proměnit. To nás bohužel trápilo celý zápas. Náš soupeř neměl ani jednu střelu na bránu a stejně to bylo 1:1. Druhý zápas s Jirkovem byl pro mě speciální, jsem odtamtud a na hřiště to mám asi 300 metrů. Dokonce jsem za soupeře nastoupil v pár utkáních v mladším dorostu. Čekali jsme těžký zápas plný soubojů, ať už fyzických, tak i rychlostních a bylo to tak. Naštěstí jsme eliminovali všechny soupeřovy pokusy a v pohodě vyhráli 4:0, ale nutno podotknout, že soupeř skvěle presoval naši rozehrávku a my občas měli problém presink překonat. Proti Litoměřicku jsme pokračovali v naprosté dominanci, soupeře nepustili ani ke střele a vyhráli 7:0. Dařilo se nám kompletně vše, co jsme po hráčích chtěli - šířka, rychlý přechod, tvoření šancí trpělivě, dobré zakončení. Jako další nás čekaly Velvary, což bylo speciální zase pro dva naše kluky, neboť tam odtud k nám přišli. Opět je třeba říct, že jsme předvedli naprosto bezchybný výkon, soupeř se téměř k ničemu nedostal a my opět pálili nějaké šance, ale vítězství 4:0 je dobré. S Českou Lípou to bylo pro soupeře hodně těžké, měl nějaké zranění a na střídání už jen jednoho borce. To mělo vliv i na náš výkon, nechci říct, že byl bezchybný, protože soupeř defacto nehrál. Nákop od brankáře, ten jsme sebrali, no a zase útočili. Od poloviny utkání jsme si zkoušeli náročnější herní věci, hráli na vysoké riziko, kdy nám stopera hrál brankář a my se tlačili vysoko do brány. Vše nám dobře vycházelo a bylo z toho vítězství 9:0. 
Celkově se mi toto předkolo hodnotí velmi dobře. Jediná inkasovaná branka byla ta vlastní z prvního zápasu, za 5 zápasů jsme nasázeli 25 branek. Všechny soupeře jsme herně přehrávali a to na základě věcí, co jsme trénovali a potřebovali v klucích probudit. Teď se ale musíme soustředit na sobotu, čeká nás těžký duel s Admirou Praha.

Výsledky: Roudnice - Mělník 1:1 (Kühnel), Ervěnice/Jirkov 4:0 (Kühnel 2, Kostelník, Hrbáček),  Litoměřicko 7:0 (Král 2, Kühnel 2, Kostelník, Procházka, Hrbáček), Velvary 4:0 (Hrbáček 2, Kühnel, Vyzisk), Č. Lípa 9:0 (Kühnel 2, Váňa, Lasch, Král, Hrbáček, Procházka, Kostelník, Kýček).

Roudnice: Laczko, Vyzisk, Lasch, Pichl, Gruncl, Hrbáček, Nebuloni, Váňa, Kýček, Nepovím, Kühnel, Procházka, Kostelník, Král.

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS