Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

SK pořádá otevřený trénink

04.01.2022 | sk

Šanci zahrát si žákovské republikové soutěže, ale také se připravit na přechod do kvalitních soutěží dorosteneckých. To nabízí otevřený trénink, který připravuje na středu 19. ledna od 18 hodin SK Roudnice (statut SpSM) ve spolupráci s FF VOŠ a SOŠ Roudnice.

"Dáme šanci všem zájemcům z okolních klubů, aby si přišli vyzkoušet, jak trénují naše ročníky 2007 a 2008. Připravíme pro ně dovednostní cvičení, nebude chybět samozřejmě střelba, hra, na měření rychlosti budou k dispozici fotobuňky. Kdo bude mít zájem, může se začlenit do týmu a případně už na jaře nastupovat v našem dresu třeba proti Dukle, Žižkovu, Ústí a dalším mančaftům. O naše hráče je zájem z mnohem větších klubů, někteří kluci také v posledních letech odešli kopat ještě výš. Jsou zkrátka u nás víc na očích, na zápasy jezdí pravidelně skauti, kteří sledují, jak si vedou," prozrazuje trenér SK Roudnice U15 David Plicka. 

Spolu s ním a dalšími kouči SK nebude na tréninku chybět ani šéftrenér spolupracující Fotbalové farmy VOŠ a SOŠ Roudnice Jakub Pekař, který chce mít přehled o případných nováčcích v divizních dorosteneckých výběrech. "I pro nás by bylo výhodné, aby se nejlepší hráči soustředili do týmu, který hraje v regionu nejvyšší soutěž. Kluci by byli vedeni kvalitními trenéry, pohybovali by se v konkurenčním prostředí a my je viděli v těžkých zápasech. Udělali bychom si tak už v předstihu představu o tom, zda na vyšší úroveň mají a urychlili bychom tak minimálně o půl roku adaptaci kluků na naše podmínky a náročnější dorostenecký fotbal. Jako bonus je potom samozřejmě přechod do Fotbalové farmy bez nutnosti absolvovat testy fotbalových dovedností, protože hráči jsou již dostatečně prověření."
 

Starší žáci SK Roudnice U15 jsou po polovině soutěže divize B na třetím místě tabulky s 26 body, když podlehli pouze jednou. Doma v oslabené sestavě nestačili na Ústí, které tak poskočilo na první příčku (28), druhá je Dukla Praha (27). K nejlepším střelcům soutěže patří také roudnický Jiří Procházka (11). 
V dorostenecké divizi patří po podzimu FF VOŠ a SOŠ U19 první příčka se sedmibodovým náskokem před Teplicemi B, už 10 bodů ztrácí třetí Dukla Praha B. Roudnická sedmnáctka je v klidném středu šestnáctičlenné tabulky osmá. Navíc ještě pod hlavičkou fotbalové farmy funguje B tým, kterému patří 4. místo v krajském přeboru.   

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Béčko ztratilo duel v závěru

Na podzimní výhru 3:2 navázat nedokázali, ani nezopakovali výkon proti lídrovi z Bohušovic a ve Velkém Březně podlehli o dvě branky (0:2)....

 
V derby se hattrickem blýskl Malý

Okresní derby zvládli a vrátili soupeři podzimní prohru. Fotbalisté SK Roudnice porazili na domácím stadionu Sokol Pokratice - Litoměřice...

 
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 13. - 14. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v neděli odpoledne představí v domácím...

 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
Roudnice smetla Junior
 
Skolili lídra, hattrick pro Hlavsu
 
Hoznédl: Prochodili jsme poločas
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS