Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

V České Lípě uspěla jen čtrnáctka

03.10.2022 | sk

V dalších divizních duelech starší žáci SK Roudnice nad Labem hostovali v České Lípě. Patnáctka těsně prohrála 2:1, čtrnáctka byla úspěšnější a zvítězila 6:1.

Divize U15

Václav Srp (trenér Roudnice): První polovina byla vyrovnaná. Bohužel jsme opět první inkasovali po naší nedůslednosti. Naštěstí jsme po pěkně zahrané standardní situaci vzápětí vyrovnali a šli tak do kabin za nerozhodného stavu. Druhou půlku jsme byli na balonu více než domácí a vytvářeli si brankové příležitosti. Bohužel se nám je nedařilo proměňovat a nebo nás zastavila branková konstrukce. Českolipští hrozili z rychlých protiútoků. Jeden takový jim vyšel a rozhodl toto utkání. Kluci ukázali v utkání emoce, touhu po vítězství, ale bohužel nás brzdilo neproměňování šancí. Děkujeme rodičům za podporu a soupeři gratulujeme k vítězství.

Česká Lípa - Roudnice 2:1 (1:1). Branky: Bartoš, Dener - Murdych.

Roudnice: Tyller - Poráč, Arazim, Štefl, Hlaváček - Svoboda, Nepovím - Rosenkranc, Murdych, Kunc - Pačes (Vondráček, Macháček, Hykš, Krejza, Hála).

Divize U14

Dominik Majer (trenér Roudnice): Pro nás to byl velmi důležitý zápas a klukům jsme to stále opakovali. První půlka byla relativně v naší režii, i když jsme paradoxně dali jen dvě branky. Dařilo se nám hru kontrolovat, sklepávat míče a viděli jsme ve hře defacto vše, co trénujeme. Škoda, že jsme nahoře některé věci nevyřešili úspěšněji, mohli jsme do druhé půlky vstoupit o něco lépe. Začátek druhého poločasu nám totiž nepatřil. Měli jsme problém udržet míč, kupili jsme ztráty a přišlo mi, že snad čekáme, až dá Česká Lípa vyrovnávací gól. Nutno říct, že nám pomohla štěstěna, protože mohl náš brankář dostat červenou kartu a zápas by se zcela určitě odvíjel jinak. My jsme postupem času dostali zpět naše sebevědomí a začali jsme úřadovat. Konečný výsledek 6:1 je zasloužený a jsem moc rád, že jsme tu sérii konečně prolomili.

Česká Lípa - Roudnice 1:6 (1:2). Branky: Duda - Toth, Kühnel, Pichl, Nepovím, Gruncl, Husák.

Roudnice: Materna - Pichl, Lasch, Váňa, Husák - Buk, Kýček - Krejza, Krása, Kühnel - Toth (Hála, Nepovím, Hrbáček, Kostelník, Gruncl).

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl

Zlepšený výkon z domácího duelu proti Pokraticím opakovali pouze první půlhodinku. Pak fotbalisté SK Roudnice nad Labem vypadli z tempa a...

 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS