Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Ligové týmy diváky lákaly

10.07.2016 | sk

Pod lipou přišlo na přípravu Teplic s Bohemians přesně 297 platících příznivců. Výtěžek ze vstupného bude použitý na zkvalitnění materiálního vybavení mládežnických týmů SK. Tímto vedení SK ještě jednou všem příznivcům fotbalu děkuje. 

V duelu Teplic s Bohemians sice branka nepadla, ale šancí si oba celky několik vytvořily. Tu asi největší teplickou nevyužil Táborský, na druhé straně byl paličem Čížek.

Teplice - Bohemians 1905 0:0. Rozhodčí: Franěk - Vlček, Šafránková.
Teplice: Grigar – Vondrášek, Jeřábek, Tsiskaridze, Krob – Ljevakovič – Hora, Hrubý, Vachoušek, Nivaldo – Červenka. II. poločas: Grigar – Dressler, Lüftner, Jeřábek, Urma - Soungole– Fillo, Kodeš, Hrubý (70. Vondrášek), Kukec – Červenka (60. Táborský).
Bohemians: I. poločas: Zlámal - Křapka, Krch, Gajič, Dostál – Švec – Berger, Hubínek, Hašek, Havel – Mikuš. II. poločas: Zlámal – Jindřišek, Krch, Šmíd, Dostál – Švec – Čížek, Hašek (64. Hradecký), Jirásek, Bartek – Djordjevič.

Odpoledne se pak na trávníku SK představili nováčkové soutěží, druholigová Viktorka Žižkov a třetiligový FK Litoměřicko. "Proti Litoměřicku jsme chtěli vidět nové hráče, kteří k nám eventuálně přijdou. Už dopoledne jsme si totiž otestovali základní sestavu proti Mladé Boleslavi (0:2). Mohu konstatovat, že i tento zápas splnil naše očekávání, stejně tak jako soupeř. Je to podle mého názoru tým, který má svou kvalitu, neboť v jeho základu jsou zkušení fotbalisté. Myslím si, že FK by měl v ČFL hrát důstojnou roli,“ poznamenal trenér Viktorie Zdeněk Hašek. „Pro mě to bylo střetnutí, v němž jsem sledoval některé hráče poprvé. Mohu říct, že kvalita v mužstvu je. Navíc duel s Viktorkou ukázal, že máme na čem stavět, zejména směrem dozadu, protože pro Pražany byl problém dostat se na dostřel branky. Za předvedený výkon v obou poločasech musím mančaft pochválit, obzvlášť za ten úvodní, ve kterém jsme byli podle mého soudu lepší. Škoda, že jsme v druhém poločase inkasovali po standardce. Zápas nám velmi dobře posloužil jako herně-taktická a kondiční příprava,“ dodal jeden z trenérů FK Litoměřicko Karel Zuna.
Litoměřicko - Žižkov 1:2 (1:1). Branky: Šraga - Klán, Opluštil, r. Vlašič, Bartoš, Nedorost, 110.
●Žižkov: Štěpanovský (46. Hrubeš) – Procházka, Kodr, Opluštil, Těžký (46. Matoušek) – Hájek (46. Hurka, 70. Engelmann), Podrazký, Novák – Svatonský (46. Madej), M. Klán (46. Baratynskyy), Engelmann (46. Hynek).
Foto: Deník/František Bílek

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 20. - 21. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v sobotu odpoledne vydá do Libouchce,...

 
Ideální jedenáctka víkendu

Přinášíme ideální sestavu mládežnických kategorií (U12 - U15) Sportovního klubu Roudnice nad Labem ve víkendových zápasech (13. -...

 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali

Mladší žáci SK Roudnice nad Labem byli v 22. kole divize na domácím trávníku stoprocentní. Třináctka porazila FK Arsenal...

 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS