Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Žáci SK skončili na Golden City Cupu pátí

19.04.2017 | sk

Fotbalisté SK Roudnice ktg.U14 sice obsadili v mezinárodním turnaji v Praze solidní páté místo, ale asi ještě dlouho je bude mrzet smolné vyřazení ve čtvrtfinále. 

 Výsledek to není špatný, ale celek z Podřipska pomýšlel ještě výš. A to i přesto, že narazil na zahraniční konkurenci. V prvním utkání skupiny Roudnice remizovala s RBC (Holandsko) 0:0, poté podlehla italskému celku Rozzano Calcio 1:2 (branka SK: Krčmář) a nakonec porazila dánský FC Lejre 4:0 (Plicka 3, Malý).
 
 Výběr SK tak postoupil do čtvrtfinále, kde ale smolně prohrál s SSV Bruneck (Itálie) 0:1. "To byla velká škoda. Kluci tlačili, měli velké šance, nastřelili třeba tyč i břevno, ale soupeř využil jedinou šanci a vyhrál," litoval vedoucí týmu Martin Poborský.

 V dalším utkání roudnickým fotbalistům pomohl penaltový rozstřel, když v normální hrací době remizovali se soupeřem ze skupiny Rozzano Calcio 0:0. V rozstřelu kryl gólman SK všechny pokusy Italů, naproti tomu Plicka, Trejbal i Hlaváček byli stoprocentní. Také v boji o pátou příčku byl úspěšnější výběr SK, který porazil OB (Dánsko) 2:0 (Malý, Plicka).
 
 Roudnice: Šedivý, Betka, Krčmář, Hlaváček, Jarůšek, Malý, Hubený, Plicka, Trejbal, Škoda, Boušek, Vlček, Poborský.

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Ideální jedenáctka víkendu

Přinášíme ideální sestavu mládežnických kategorií (U12 - U15) Sportovního klubu Roudnice nad Labem ve víkendových zápasech (13. -...

 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali

Mladší žáci SK Roudnice nad Labem byli v 22. kole divize na domácím trávníku stoprocentní. Třináctka porazila FK Arsenal...

 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka

V dalším divizním kole se starší žáci SK Roudnice nad Labem představili ve Varnsdorfu, kde byli úspěšní jen napůl. Patnáctka podlehla o...

 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
Roudnice smetla Junior
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS