Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Roudnice vyřadila v semifinále Liběšice

17.05.2017 | sk

V semifinále okresního poháru dospělých porazila Roudnice tým z Liběšic 4:1. Už v poločase vedla o tři branky. Dvakrát se trefil Trejbal, dvakrát Stejskal. Ve finále se ve středu 7. června utká v Bohušovicích se Sokolem Mšené - lázně, který zdolal Velké Žernoseky 6:5.

 Do duelu sice nenastoupily týmy kompletní, ale více to bylo znát na projevu I. B třídních Liběšic. Ty inkasovaly poprvé už ve 12. minutě, kdy zakroutil ze standardky míč po zemi na zadní tyč Trejbal. Jen o chvíli později byl ve vápně faulován Voves (jeden z pěti dorostenců SK v základu) a pokutový kop proměnil Stejskal - 2:0.

 Jedinou vážnější šanci soupeře zazdil v 26. min. Kozel, který levačku neseřídil přesně. To potrestal na druhé straně po faulu na Stejskala z další standardky Trejbal - 3:0. V závěru poločasu se hráči SK dostali ještě do dalších šancí, nejprve hlavičkoval do náruče Brkoslava Jansa a liběšický gólman vyrazil i pokus Matuszewského.
 
 Po změně stran byl na správném místě Krása, který po rohu Pokorného a hlavičce Nepovíma vyrazil míč u tyče. Na už čtyřbrankový rozdíl pak po dlouhém pasu zvýšil Stejskal. Snížit se podařilo hostujícímu týmu v 72. minutě, kdy roudnická defenziva váhala s odkopem a Kozel přízemní střelou překonal Šrettra. Ale za to, že vítězství SK nebylo vyšší, mohly Liběšice děkovat dobře postaveným tyčím (Jansa 2x, Trejbal, Neuman) i několika pohotovým zákrokům Brkoslava. 
 
 "I když jsme nastoupili s hodně mladými hráči v základu, nebylo to hlavně v prvním poločase špatné. Kluci chtěli chodit do kombinací, nabíhali si, snažili se. Postupem času sice úroveň trochu upadla, už se tak nebránilo, ale výsledek bereme," zhodnotil duel jeden z koučů SK Roman Potočný.     

Roudnice - Liběšice 4:1

Branky: 12. a 35. Trejbal, 18. z pk. a 59. Stejskal - 72. Kozel, ŽK 1:3, poločas 0:3, r. Kušpál - Hlaváček, Dobiáš, 100.

Roudnice: Šrettr - Krása, Job, Hyťha (50. Pivoňka), Vecko - Voves, Trejbal, Jansa, Matuszewski (46. Aubrecht) - Stejskal (61. Neuman), Mikš (70. Lukeš).

Liběšice: Brkoslav - Janda, M. Svoboda, Blažíček, Vlk - D. Svoboda (15. Petrus), Pokorný, Knop, Kozel - Mikina (46. Horák), Hambálek (46. Nepovím).

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 20. - 21. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v sobotu odpoledne vydá do Libouchce,...

 
Ideální jedenáctka víkendu

Přinášíme ideální sestavu mládežnických kategorií (U12 - U15) Sportovního klubu Roudnice nad Labem ve víkendových zápasech (13. -...

 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali

Mladší žáci SK Roudnice nad Labem byli v 22. kole divize na domácím trávníku stoprocentní. Třináctka porazila FK Arsenal...

 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS