Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Pohár získala zaslouženě Roudnice

08.06.2017 | sk

Finále okresního poháru dospělých v Bohušovicích nad Ohří ovládla Roudnice, která porazila Mšené - lázně 4:0. Čtyřmi brankami se blýskl Jaroslav Lebduška.

 Bez  větších problémů si dokráčeli pro prvenství v letošním ročníku okresního poháru dospělých fotbalisté SK Roudnice, kteří ve finále porazili Mšené – lázně 4:0. Poražení takto smutnili i před rokem, kdy ve Vědomicích podlehli Bohušovicím.
 V duelu dvou celků II. třídy se na branku dlouho nečekalo. V 11. minutě zůstal po rohovém kopu neobsazený Lebduška a střelou k tyčí dostal Roudnici do vedení. Po dvaceti minutách se solidním zákrokem po dalekonosné střele Joba vytáhl Fiala, ale z následného rohu inkasoval, když z první napálil míč Lebduška.
Ten mohl už v prvním poločase zkompletovat hattrick, ale po přihrávce Hubeného pálil v tísni jen do břevna.

 „To vedení nás asi moc ukolébalo, soupeř se totiž také dostal do šancí. Mohli jsme dnes víc gólů dát, ale také nějaké dostat,“ nebyl spokojený s defenzivní činností týmu jeden z koučů vítězů Jiří Šmidrkal.
Na mysli měl akci Zelinky, kterého musel nadvakrát vychytat Šrettr. O chvíli později minula bomba Razáka jen těsně branku a v největší mšenské příležitosti nedokázal skórovat ani Briksa. Jeho sólo od půlky zastavil roudnický gólman a s dorážkou si poradili zadáci.

 Krátce po změně stran mohl navýšit vedení SK Voves, proti byl ale Fiala. V 50. pálil nad Aubrecht, a tak se skóre znovu měnilo až v 58.  min., kdy vyslal do uličky Hubený Lebdušku. Gólman si sice na jeho střelu sáhl, ale cestě míče do sítě nezabránil – 3:0. A spolupráce stejné dvojice se stejným výsledkem se opakovala i čtvrthodinku před koncem – 4:0. Další gól už lídr okresního přeboru nepřidal.

 „Dá se asi říct, že to bylo povinné vítězství. V prvním poločase byla ale naše hra hrozná, bohužel je znát, že už je konec soutěže. Máme nějaké zraněné, ta sestava není ideální. Kombinujeme to s dorostem, ale i ti mladí kluci toho už mají za celou sezonu asi plné kecky,“ poznamenal Šmidrkal.

 Celkově ale hodnotil středeční odpoledne jako vydařené. „Ale jo, vyhrálo se a i s výsledkem jsme nakonec spokojeni. V mistrovské soutěži skončíme první, postoupíme, tady jsme vyhráli pohár. Máme tedy double. No a ten moc mančaftů v republice nemá, ani Slavie nebo Sparta,“ uzavřel se smíchem hodnocení roudnický kouč.

Roudnice - Mšené - lázně 4:0

Branky: 11., 21., 56. a 75. Lebduška, ŽK Jarošík (Mš.), poločas 2:0, r. Bartůněk - Bartoš, Huml, 200.

Roudnice: Štettr - Voves, Job, Hyťha (76. Hlaváček), Klepáč (46. Srp) - Novotný (46. Aubrecht), Hubený, Trejbal (76. Matuszewski), Jansa - Lebduška, Stejskal (76. Husák). Trenéři: Jiří Šmidrkal a Roman Potočný. Vedoucí: Martin Poborský. 

Mšené - lázně: Fiala - Šanda, Hubáček, Jarošík, Kajetán - Fáry, Razák, Husák, Zelinka - Brůža, Briksa (Ryska, Košťál, Ejem, Markuzi, Dufek). Trenér: Jaroslav Brůža. Vedoucí: Václav Fiala. 

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS