Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

SK Roudnice smutní, zemřel Vladimír Betka

11.08.2017 | sk

Po dlouhé těžké nemoci zemřel ve čtvrtek 10. srpna ve věku 71 let dlouholetý trenér a funkcionář SK Roudnice nad Labem Vladimír Betka. Poslední rozloučení se uskuteční ve středu 16. srpna od 10 hodin ve hřbitovní kapli v Roudnici nad Labem.   

 Vladimír Betka se nesmazatelně zapsal mezi legendy roudnického fotbalu. Po skončení hráčské kariéry se už v mladém věku vydal na trenérskou dráhu.

 Byl dlouholetým sekretářem komise mládeže na fotbalovém svazu, stal se zakladatelem turnaje žáků Kouba Cup, nazvaného po bývalém brankáři a jeho velkém kamarádovi. Stál u zrodu dnes velmi populárního turnaje Mc Donald’s Cup. Po určitou dobu zastával i funkci předsedy Severočeského krajského fotbalového svazu.

 Trénoval SEPAP Štětí v době, kdy hrával třetí nejvyšší soutěž, v divizi vedl Roudnici. Býval také kustodem národního týmu v době, kdy vznikla samostatné česká fotbalová reprezentace a zúčastnil se tak i prvního utkání v únoru 1994 v Turecku. V Roudnici se dlouhodobě věnoval výchově mládeže, stál u zrodu fotbalových tříd. Pořádal fotbalové kempy, besedy se známými osobnostmi. Byl několikrát oceněn, naposledy dostal před rokem cenu Josefa Masopusta za přínos fotbalu.  

 Český fotbal ve Vladimíru Betkovi ztrácí obětavého funkcionáře a trenéra.

 Bude nám chybět...

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl

Zlepšený výkon z domácího duelu proti Pokraticím opakovali pouze první půlhodinku. Pak fotbalisté SK Roudnice nad Labem vypadli z tempa a...

 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS