Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Generálka neuspokojila ani jednoho

20.08.2017 | sk

Fotbalisté SK Roudnice jen týden před startem I. B třídy podlehli na domácím trávníku Bohušovicím 2:6. Vedení věří, že tato "facka" z posledního přípravného duelu bude dostatečným varováním.

 První sice dvakrát zahrozili domácí, ovšem Kalous pálil v tutovce mimo a Hrebienkovi trvalo zbytečně dlouho, než si míč připravil, takže gólman měl dostatek času včas zmenšit úhel. Pak ještě nejaktivnější hráč SK Hubený vyslal do úniku znovu Hrebienku, na jeho nahrávku ale Kalous nedosáhl. A tak přišel trest. Do uličky si naběhl Ortbauer, zasekl míč a levačkou dostal Bohušovice do vedení. Pak stejný hráč nevyužil jednu z mnoha chyb roudnické defenzivy a nájezd neproměnil. Roudnice se dočkala ve 43. minutě díky Pilařovi, jenže hosté ještě před půlí snadno po centru z pravé strany skórovali podruhé.
 
 Ve druhém poločase nováček I. A třídy častokrát přečísloval roudnickou obranu a přidával další branky. Tu nejhezčí asi Martínek lobem z téměř poloviny hřiště. Domácí korigovali díky Hubenému.
 
 "Ta generálka samozřejmě vůbec nesplnila účel, vždyť nám chyběla více než polovina kádru, se kterým počítáme do mistráků. V poslepované sestavě jsme udělali neuvěřitelné množství chyb. Tak to prostě nepůjde," kroutil hlavou jeden z roudnických koučů Jiří Šmidrkal.
 
 "Ani my ale nemůžeme být spokojeni. Sice nám chyběli stopeři, ale nehráli jsme dobře. Takhle by nás v I. A třídě asi ostatní rychle vycvičili," dodal trenér Bohušovic Jan Gaube.    
           

Roudnice - Bohušovice 2:6 (1:2). Branky: 43. Pilař, 70. Hubený - 20. a 47. Ortbauer, 44. Kyzlík, 53. Fiala, 66. Martínek, 71. Dalešický.

Roudnice: Šrettr - Pech, Job, Vecko, Matuszewski - Šeba, Hubený, Voves, Kalous - Pilař, Hrebienka (Červenka).

Bohušovice: Šplíchal - Šikner, Mecl, Martínek, Koblížek - Trnka, Dalešický, Fiala, Brůža, Kyzlík - Ortbauer (Valenta). 


 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Béčko ztratilo duel v závěru

Na podzimní výhru 3:2 navázat nedokázali, ani nezopakovali výkon proti lídrovi z Bohušovic a ve Velkém Březně podlehli o dvě branky (0:2)....

 
V derby se hattrickem blýskl Malý

Okresní derby zvládli a vrátili soupeři podzimní prohru. Fotbalisté SK Roudnice porazili na domácím stadionu Sokol Pokratice - Litoměřice...

 
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 13. - 14. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v neděli odpoledne představí v domácím...

 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
Roudnice smetla Junior
 
Skolili lídra, hattrick pro Hlavsu
 
Hoznédl: Prochodili jsme poločas
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS