Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Góly Aubrechta rozhodly první duel, mladší dorost otočil zápas v posledních minutách

05.11.2017 | sk

Dorostenecký výběr SK Roudnice U19 urval na domácím hřišti tři body s Mělníkem.  A dařilo se i mladšímu výběru, který otočil zápas v posledních minutách.

Divize U19

Mnohem lépe vstoupili do duelu hosté, kteří byli v prvním poločase nebezpečnější, ale do vedení se dostala Roudnice po přesné trefě Aubrechta. Z gólu se domácí dlouho neradovali, o pět minut později totiž srovnal Azilinon. Čtvrthodiny po změně stran rozhodl o třech roudnických bodech svou druhou brankou Aubrecht.  
 
Roudnice - Mělník 2:1 (1:1). Branky: Aubrecht 2 - Azilinon.

Roudnice: Čížek - Pech, Málek, Hyťha, Máša - Šeba (90. Pokorný), Pivoňka, Řehák, Honzajk (78. Pospíchal) - Aubrecht, Hádek (82. Černý).

Divize U17

"Hlavně jsem rád za zisk tří bodů. Proběhlo už 12 kol a doposud jsme měli na kontě jednu výhru, což hráčům na psychice moc nepřidávalo. Herně jsme v několika zápasech byli se soupeři srovnatelní, ale vždy doplatíme na dvě herní činnosti, bez kterých se vyhrát prostě nedá – proměňování gólových šancí a individuální chyby v bránění. Chyb v obraně jsme se dopustili i v tomto zápase a to hned čtyřikrát do 20. minuty, když bohužel dvakrát soupeř trestal. Do poločasu se nám sice podařilo snížit, kdy se parádně z otočky trefil Jakub Lőffelmann, ale i přesto to byla od nás stejná hra, kterou se první poločasy prezentujeme bohužel dlouhodobě – chaoticky, bez kombinace a se spoustou ztrát míče," poznamenal domácí trenér Tomáš Vecko. "Ve druhém poločase se náš výkon zvedl, kdy se nám dařilo využívat kraje zálohy a vysílat naše útočníky do gólových šancí. Znovu se nám ale nedařilo šance proměňovat. Když už se zdálo, že si soupeř odveze všechny body, tak se nám podařilo po krásné kombinaci ve středu hřiště poslat průnikovou přihrávku mezi obránce a nabíhající Miloš Šebek nádherně z velkého vápna trefil míč k pravé tyči. Euforie pro nás propukla ve chvíli, kdy v nastaveném čase přilétl centr před bránu soupeře tak parádně, že nabíhající Ivo Pospíchal zakončil hlavu pod břevno – 3:2. Pro nás opravdu důležité vítězství a doufám, že nás to nakopne k lepším zítřkům."

Roudnice - Mělník 3:2 (1:2). Branky: Löffelmann, Pospíchal, Šebek - Havel, Blažek.

Roudnice: Skokan – Beran, Bařtipán, Kulas, Kaska – Brůža, Zelenka, Lőffelmann, Hakl – Chvojka, Pospíchal (Černý, Kutzler, Turan, Šebek).

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS