Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Šmidrkal: Věřím, že máme na vrchní patra

24.08.2018 | sk

Krátká letní pauza a jde se na to. Fotbalisté SK Roudnice vstoupí v sobotu do nového ročníku I. A třídy sk. B na hřišti Proboštova, který v loňském ročníku obsadil sedmou příčku. Svěřenci trenérského dua Jiří Šmidrkal - Roman Potočný odehráli šest přípravných zápasů s bilancí 5 - 0 - 1.

"S přípravou jsme spokojeni, i když zápasy jsme asi mohli odehrát s kvalitnějšími soupeři," poznamenal Jiří Šmidrkal, který si pochvaloval tréninkovou morálku. "Zvýšila se konkurence, což se projevilo také na účasti a kvalitě tréninků. Nejvíce kluků přišlo z SK Hrobce, hráli výš a je to znát. Měli by mančaft táhnout. I. A třídu jsme hráli naposledy s béčkem, takže teď o ní nemáme velký přehled, ale v zimě jsme hráli několikrát s celky podobné úrovně a propadáky to určitě nebyly. Věřím, že máme na to, abychom hráli ve vrchních patrech tabulky. Nesmíme ovšem ani zapomínat, že před dvěma lety jsme byli pomalu před rozpadem, takže i po těch dvou postupech musíme zůstat nohama na zemi."
O sestavě má roudnický kouč jasno. "O základu na první zápas ano, pak se ale uvidí."

Na začátku podzimní části jsou spolu s kmenovými hráči v kádru SK Rce i Sailer, Matoušek, Hála, J. Kühn, Kala (všichni Hrobce). Přišel i M. Slavíček (naposledy VOŠ a SOŠ) a z Německa se vrátil Lebduška. "Odešli někteří lonští dorostenci, Horváth do Štětí, Jansa do Rovného, Řehák do Pšovky a Honzajk do Dušník, kde se chce rozehrát i Hyťha. Na odchodu je Voves, pro pracovní zaneprázdnění u nás asi skončí Gažák a opustil nás i Kalous. Naopak se nám podařilo udržet Barcala, Hádka, Pivoňku, Aubrechta, jednáme o Pechovi a Telerovském. A po zranění by nás měl posílit i P. Slavíček," prozradil předseda SK Petr Týma.      

Přípravná utkání: Roudnice - Dobroměřice 1:2 (Šmidrkal), Byšice 7:4 (Lebduška 3, Matoušek, Barcal, Hrebinka, Horváth), Litoměřicko C 5:0 (Kala, Krása, Lebduška, Gažák, Telerovský), Libešice 1:0 (Lebduška), Litoměřicko C 10:1 (Kala 2, Hrebinka 2, Hádek 2, M. Slavíček, P. Slavíček, Hála, Aubrecht), Lukavec 7:1 (Lebduška 3, Barcal 2, Hála, Krása). 

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 20. - 21. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v sobotu odpoledne vydá do Libouchce,...

 
Ideální jedenáctka víkendu

Přinášíme ideální sestavu mládežnických kategorií (U12 - U15) Sportovního klubu Roudnice nad Labem ve víkendových zápasech (13. -...

 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali

Mladší žáci SK Roudnice nad Labem byli v 22. kole divize na domácím trávníku stoprocentní. Třináctka porazila FK Arsenal...

 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS