Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Starší dorostenci potřetí bodovali, uspěli i mladší

29.08.2018 | sk

Fotbaloví dorostenci  Roudnice U19 porazili v domácím prostředí Chomutov 4:3 po penaltovém rozstřelu. Po výhrách s Teplicemi B a Českou Lípou bodovali potřetí v řadě. Dařilo se i mladším dorostencům, kteří zvítězili 4:3.

Roudnice U19 - Chomutov 4:3 np (1:3). Branky: Halada 2, Rusňák - Frič, Pliska, Dokoupil.

Mnohem lépe vstoupili do utkání hosté, kteří vedli už od třetí minuty. Srovnat mohl Pešek a po něm Halada, ten ale zblízka překopl branku. Nevyužitou šanci pak na druhé straně nepotrestal Maršálek, když trefil po nedorozumnění v roudnické obraně tyč. Ve 21. minutě našel skulinku u pravé tyče Davídkovy brány Halada, ale Chomutov si vzal vedení zpět. Nejprve si cestu do sítě našel míč po lobu Friče a v závěru poločasu přidal třetí gól Dokoupil.

Roudnice ale zápas nezabalila, v 53. minutě snížil po obléhání vápna Halada a deset minut před koncem vyrovnal Rusňák. "Nevyšel nám začátek, takhle nemůžeme hrát. V poločase jsme udělali nějaké změny, řekl bych, že jsme pak byli lepší. Škoda, že jsme na konci nevyužili šance, dva body ale bereme," dodal trenér Roudnice Jakub Pekař.         
 
Roudnice: Kašpar - Varchol (46. Šeba), Málek (46. Možný), Kuchař, Kříž (84. Zezula) - Pešek, Čada, Brůža, Bozděch (78. Hyťha), Juraš (46. Rusňák) - Halada.

Roudnice U17 - Chomutov 4:3 (2:2). Branky: Šebek, Hubený, Betka, Tsoka - Pilát 2, Krotil.

Domácí vedli už 2:0 (Šebek, Hubený), ale pak přenechali iniciativu soupeři, který otočil na 2:3. Vítězství si však svěřenci Václava Budky vzít nenechali a po brankách Betky a Tsoky zvízězili 4:3.

Roudnice: Rieger - Krkoška (46. Tsoka), Kčmář, Trejbal, Pocner, Hubený (69. Dvořák), Mošna, Malý, Štěpánek (46. Betka), Hlaváček (73. Fišer), Šebek (46. Škoda). 

 

Pozápasový rozhovor (Jakub Pekař - trenér Roudnice U19):

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl

Zlepšený výkon z domácího duelu proti Pokraticím opakovali pouze první půlhodinku. Pak fotbalisté SK Roudnice nad Labem vypadli z tempa a...

 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS