Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Dvanáctka to zvládla, třináctka blízko bodu

21.10.2018 | sk

Ligové výběry SK Roudnice byly na domácím trávníku úspěšné jen z poloviny. Třináctka podlehla Braníku těsně 2:3, dvanáctka vyhrála 7:3.

Liga U13: Roudnice - Braník 2:3. Branky: Krahula 2 - Žáček, Kunc, Kunášek.

Domácí prohrávali už o tři branky, ale oproti jiným zápasům to předčasně "nezabalili" ,snížili na rozdíl gólu a soupeř se o body strachoval až do závěrečného hvizdu.

"Z důvodu zranění či nemoci nás bylo málo, na střídání jen dva kluci, takže jsem se trochu bál, že to odneseme v poslední třetině, to se ale nestalo," poznamenal trenér domácích Tomáš Vecko a pokračoval: "První třetinu jsme trochu prospali, nebyli jsme na balonu, báli jsme se a dostali jsme pěkný gól, i když po naší chybě. Před druhou části jsme si řekli, že musíme být odvážnější, agresivnější, klukům z Braníka dát najevo, že to nebudou mít snadné. Zlepšili jsme se, ale zase dvakrát po chybách inkasovali. Ve třetí třetině se to začalo obracet, kluci dřeli, chtěli, měli chuť. Adam Krahula, kterého jsme vysunuli kvůli rychlostním předpokladům na hrot, dal dva góly, jenže už se nám zápas alespoň zremizovat nepodařilo. Ale po delší době jsem na hráčích viděl velkou chuť udělat co nejlepší výsledek. Takhle bych si to představoval i příště," dodal Vecko. 
"Po třech velmi dobře odehraných zápasech jsme narazili na papírově slabšího soupeře, kde se opět potvrdilo, že nám tyto zápasy nejdou. Hráli jsme zbytečně komplikovaně, lehkovážně a více individuálně než týmově. I když jsme vedli 3:0, tak jsme se nakonec strachovali o výsledek a domácí zaslouženě sahali po bodu," zhodnotil duel na klubovém webu trenér Pražanů Milan Vališ.

Roudnice: Zemanec, Fictum, Repka, Pospíchal, Krahula, Jeník, Chromý, Šimkovič, Řechtáček, Kozák.

Liga U12: Roudnice - Braník 7:3. Branky: Hubený 2, Šafr 2, Plicka, Dvořák, Mikas - Hamouda, Červenka, Sup.

"Braník byl sice před zápasem před námi, ale věřili jsme, že ho zvládneme. Předvedli jsme parádní akce. Těžíme z toho, že hrajeme týmověji než některé ostatní celky. Ty mají třeba lepší individuality, jenže my se zase můžeme opřít o dvě vyrovnané party," těšilo jednoho z trenérů Roudnice Karla Mikase.

Roudnice: Soušek, Malina, Bulíř, Haudke, Hubený, Šafr, Plicka, Mikas, Fric, Kosorič, Kočí, Dlouhý, Dvořák, Kubalík, Jirásek, Šedivý. 

V neděli 28. října se Roudnice představí na hřišti FC Háje Jižní Město (14:30).

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS