Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Ke zlatu chyběl přípravce krůček

04.02.2019 | sk

Starší přípravka SK Roudnice (r. 2008 a ml.) obsadila v turnaji O pohár předsedy OFS Litoměřice v Lovosicích druhé místo, když až ve finále podlehla spojenému týmu SK Bezděkov / Chemička Dobříň 0:1 po penaltovém rozstřelu.   

Do turnaje vstoupila Roudnice duelem s Třebenicemi. "První polovina utkání nebyla podle představ, často jsme se přetlačovali, nehledali si volná místa, chyběla odvaha. Druhá část už byla lepší, kluci šli často jeden na jednoho, roztáhli hřiště a bylo to hned znát. Druhé utkání s Liběšicemi bylo spíše o bojovnosti. Poslední zápas ve skupině jsme odehráli s domácími. Brzy jsme prohrávali, nedařilo se nám jeden na jednoho, chyběl pohyb, přesto jsme utkání otočili, vyhráli a postoupili do semifinále z prvního místa," popsal úvodní boje trenér SK Roudnice Václav Srp. 

V semifinále čekalo na jeho svěřence Litoměřicko. "Zase to bylo spíše o bojovnosti, chyběla nám větší odvaha přejít přes hráče. Po nerozhodném výsledku následovaly pokutové kopy, ve kterých jsme byli úspěšnější. Ve finále to bylo nahoru - dolů, zápas měl tempo. Jediné, co tomu chybělo, byly branky. V penaltách byli tentokrát šťastnější hráči Bezděkova / Dobříně. Turnaj nám ukázal jak negativa, tak hlavně pozitiva. Byly vidět emoce, radost z vítězství, zklamání z porážek, ale hlavně u všech dětí bylo patrné, jak moc mají rády fotbal," těšilo Srpa.

O víkendu čeká přípravku satelit v Chomutově (1+7), kde se utká s Chomutovem, Neratovicemi a Mostem.

Pořadí: 1. Dobříň / Bezděkov, 2. SK Roudnice nad Labem, 3. FK Litoměřicko, 4. ASK Lovosice, 5. SK Liběšice, 6. Sokol Libochovany, 7. FK Slavoj Třebenice, 8. SK Libotenice.

Výsledky Roudnice: Třebenice 3:0, Lovosice 2:1, Liběšice 1:0 np., Litoměřicko 2:1 np., Dobříň / Bezděkov 0:1 np.  

Sestava SK Roudnice: Brabec, Vondráček, Murdych, Nepovím, Pačes, Hanč, Motejl, Štefl, Macháček.

Nejlepší hráč turnaje: Jakub Hambálek (SK Liběšice), nejlepší brankář: Jan Brabec (SK Roudnice), nejlepší střelec: Matyáš Rážek (FK Litoměřicko).

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS