Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

V Lovosicích se trefili Trejbal a Blažek

23.02.2019 | sk

Na lovosické umělce porazili fotbalisté SK Roudnice v dalším přípravném duelu domácí tým 2:0. V prvním poločase se prosadil Trejbal, po změně stran přidal druhou branku ze standardky Blažek. 

Lovosičtí zahájili náporem a hosté mohli děkovat jen nepřesné mušce hostitelů, že po čtvrthodince neprohrávali o dva, tři góly. Hned v úvodu netrefil po akci z levé strany míč na malém vápně Espinosa a stejný hráč nepotrestal ve čtvrté minutě nedorozumění v roudnické rozehrávce. A to přitom mohl jen zasunout míč do prázdné branky. Do té se netrefil ani Stejskal, který byl v prvním poločase nejčastějším rozehrávačem rohových kopů. "Já tady naběhám snad devět kilometrů," poznamenal domácí středopolař při přemisťování se od jednoho praporku k druhému. Hosté po dvou nesmělých pokusech Hrebinky a Šmidrkala udeřili ve 20. minutě, kdy se po akci Aubrechta dostal na hranici vápna k míči Trejbal a střelou k tyči dostal svůj tým do vedení - 0:1. Fotbalisté SK byli po gólu odvážnější a Šafránka ještě do půle protáhli Hrebinka s Trejbalem.   


Krátce po změně stran si roudnický Doležal oddychl, že přímák Stejskala skončil jen na břevně. To na druhé straně byl Blažek úspěšnější a přízemní střelou zajistil Roudnici dvoubrankový náskok - 0:2. Snížit mohl Walter, ale jeho bomba skončila jen na rukavicích Doležala a v závěru zamířil Kočina levačkou těsně mimo. 

"Prohra sice trochu zamrzí, o výsledcích to však v přípravě až tak není. Spíš mě straší ty naše šance, máme tři třistaprocentní, ale nedáme je, naopak inkasujeme. Od toho se pak zápas odvíjí," dodal kouč domácích Roman Podrazil, který v průběhu duelu sestavu několikrát protočil. "Prvních dvacet, třicet minut byli domácí lepší, zatlačili nás, mohli jsme několikrát inkasovat, ale přečkali jsme to a postupně hru vyrovnávali. Vítězství vždycky potěší," poznamenal trenér Roudnice Jiří Šmidrkal, kterého doplnil kolega z lavičky Roman Potočný: "Na začátku jsme chtěli vzadu zbytečně moc vymýšlet, na trochu užším hřišti jsme dělali chyby a dostávali se pod tlak. Pak se to zlepšilo a ve druhé půli jsme byli podle mě o něco lepší." 

Lovosice - Roudnice 0:2 (0:1). Branky: 20. Trejbal, 62. Blažek. 

Lovosice: Šafránek - Klug, M. Zdvořák, Suchý, Záruba - D. Walter, Stejskal, Hušek, Oncirk - Espinosa, M. Walter (Kočina, Husar, Čámský, Vlašič, J. Zdvořák, Majer).

Roudnice: Doležal - Husák, Šmidrkal, Blažek, Matuszewski - Slavíček, Trejbal, Telerovský, Aubrecht - Dobiáš, Hrebinka (Kühn). 

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Ideální jedenáctka víkendu

Přinášíme ideální sestavu mládežnických kategorií (U12 - U15) Sportovního klubu Roudnice nad Labem ve víkendových zápasech (13. -...

 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali

Mladší žáci SK Roudnice nad Labem byli v 22. kole divize na domácím trávníku stoprocentní. Třináctka porazila FK Arsenal...

 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka

V dalším divizním kole se starší žáci SK Roudnice nad Labem představili ve Varnsdorfu, kde byli úspěšní jen napůl. Patnáctka podlehla o...

 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
Roudnice smetla Junior
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS