Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Tým U13 dávali dohromady za pochodu

19.03.2019 | sk

Jedno vítězství zapsali v jedenácti zápasech první části ligové soutěže skupiny C kategorie U13 mladí fotbalisté SK Roudnice. V odvetách chtějí svěřenci Tomáše Vecka uspět mnohem lépe. 

"Měli jsme problémy s úzkým kádrem a také kvalita nebyla úplně dostačující. To nemůžeme zastírat," říká Tomáš Vecko. V některých zápasech Roudničtí výrazně zaostávali, v jiných doplatili na výše uvedené a problém nastal, když tým rychle inkasoval. "Pokud jsme v první třetině dostali tři, čtyři góly, trvalo nám dlouho, než kluci zase zvedli hlavy a dostali se do zápasu. Pokud jsme to ale ustáli v úvodu, kluci měli chuť hrát, snaha byla mnohem větší. Bodů máme samozřejmě málo, ovšem musíme si uvědomit, že jsme mančaft dávali dohromady za pochodu. V té kategorii byli asi čtyři místní, zbytek jsme doplnili za poslední rok. 

I když se při pohledu na tabulku může zdát, že výběr z Podřipska nemá proti konkurenci nárok, trenér si to nemyslí. "Jsou tam samozřejmě týmy, které jsou kvalitou jinde, ale myslím, že třeba se čtyřmi, pěti celky něco uhrát můžeme. Navíc jsme přivedli dva kluky z Lovosic, dva z Pšovky a gólmana z Litoměřic. Věřím, že to pomůže." 

Roudničtí se připravovali na odvety od první poloviny ledna, trénovali třikrát, někdy čtyřikrát týdně, absolvovali i soustředění. "Odehráli jsme několik přáteláků, byli jsme na turnajích v Drážďanech. Jeden halový turnaj se nám tam docela vydařil, sedli nám i soupeři. V tom druhém, kdy tam byli třeba hráči Dynama Drážďany či Aue, už to tak nevyšlo. Patrný byl velký rozdíl v individuální technice, rychlosti, zkrátka byli ti soupeři jinde. V Německu jsme absolvovali také venkovní turnaj, kdy jsme měli oproti otatním docela problémy s aklimatizací. Hrálo se na umělce, na sněhu, v hrozném počasí, ale domácí se s tím vyrovnali mnohem lépe. Byli odolnější."

Jestli něco roudnického kouče trochu trápí, pak je to slabší tréninková morálka. "Máme v kádru nějakých 15 hráčů, ale snad ani jednou se nestalo, že bychom byli kompletní. Chodí nám pět kluků stabilně, zbytek se různě obměňuje. Je možné, že na to někteří nebyli zvyklí, ale je to opravdu potřebné. Nedostatků máme hodně a musíme na nich poctivě pracovat a odstraňovat je.

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS