Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Doma hrají muži a ligoví žáci

22.03.2019 | sk

Poprvé na jaře budou o mistrovské body bojovat v I. A třídě muži, kteří hostí v neděli od 15 hodin Proboštov. Už v sobotu se doma představí ligoví žáci U13 a U12, v divizi míří kategorie U15 a U14 za soupeři. 

Roudnický nováček přezimoval v A skupině I. A třídy na třetím místě, když získal stejný počet bodů (30) jako druhý Oldřichov. V čele jsou Neštěmice (32). Svěřenci trenérského dua Jiří Šmidrkal - Roman Potočný absolvovali v průběhu zimní přípravy sedm přátelských duelů, šestkrát doma, jednou venku. 


Výsledky: SK Rce - dor. VOŠ a SOŠ Rce 1:4 (branka Neuman), Rce - Litoměřicko B 3:1 (Neuman 2, Hrebinka), Rce - Štětí 0:3, Dobroměřice 2:1 (Slavíček, Kühn), Lovosice - Rce 0:2 (Trejbal, Blažek), Rce - Litoměřicko B 3:4 (Neuman 2, Hála), Rce - Bezděkov 0:3. 

Oproti podzimu došlo v kádru k několika změnám. Ze Straškova přišel Aleš Blažek, opačným směrem zamířil Jakub Novotný. Posilami do ofenzivy jsou Jiří Neuman (na podzim Všestudy) a David Dobiáš, který naposledy působil v teplické juniorce. V týmu už není ani útočník Jaroslav Lebduška. "Podle našich informací nikam nepřestupuje, jen už nechce hrát fotbal," potvrdil absenci kanonýra v roudnickém dresu vedoucí David Lisec. Roudnice zahájí odvety na domácí umělce s osmým Proboštovem (18 b.). Na Teplicku v úvodním kole vyhrála 3:1, když se dvakrát trefil Lebduška a jednou Hádek. Kromě tří bodů si ale odvezla také dvě červené (Aubrecht, Hádek). 
"Nebudeme sice kompletní, ale doma chceme vyhrávat, to je jasné. Co se týče celkových cílů, tak by samozřejmě bylo hezké postoupit, o což se určitě popereme, ale jak jsme poznali kvalitu protivníků, tak hlavně chceme být do šestky," říká Jiří Šmidrkal. Utkání se hraje na nové UMT. "Trénovali jsme na ni celou zimu a navíc na hlavním hřišti se bude ještě pracovat." 

Proboštov vyměnil kouče, místo Wesama Eleyana přišel Karel Chlad. V týmu došlo k několika změnám. Do Dubí zamířili Chabr a Sidor, do Srbic Švábenský. Z Dubí se naopak vrátil Pelc, ze Srbic Proboštovští získali Pokoše. Vzhledem k postavení v tabulce a minimálním bodovým rozestupům čeká Proboštov jaro, ve kterém se zapotí více než v létě. "Každý zápas bude důležitý. Na osmém místě máme na předposledního jen pět bodů. Bude to fuška," přiznal pro Deník manažer Hynek Chalupník.

Divizní žáci SK Roudnice míří v sobotu za soupeři, U15 (8. místo,14 b.) hraje od 10:30 na umělce FC Háje Jižní Město (7., 18), U14 (7., 15) od 12:15 s týmem stejného klubu (10., 9). Na podzim si Pražané odvezli z Roudnice prohry 8:3 a 2:0. 

Ligové výběry SK Rce hostí v prvním jarním kole v sobotu od 10 hodin Admiru Praha. Domácí U13 (12., 3) bude vracet soupeři (6., 19) porážku 12:2 z prvního vzájemného měření sil, dvanáctka (3., 27) v Praze zvítězila (10:0) a tentokrát bude proti Admiře (11., 6) favoritem. 

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 20. - 21. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v sobotu odpoledne vydá do Libouchce,...

 
Ideální jedenáctka víkendu

Přinášíme ideální sestavu mládežnických kategorií (U12 - U15) Sportovního klubu Roudnice nad Labem ve víkendových zápasech (13. -...

 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali

Mladší žáci SK Roudnice nad Labem byli v 22. kole divize na domácím trávníku stoprocentní. Třináctka porazila FK Arsenal...

 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS