Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Výběr OFS zvládl úvod, pak to bylo slabší

24.05.2019 | sk

Fotbalový výběr OFS Litoměřice ktg. U12 sice do Memoriálu Vladimíra Betky skvěle odstartoval, ale na výhru s OFS Klatovy pak už ve dvoudenním klání nenavázal a obsadil ve finále pásma západ sedmou příčku. Turnaj, který na hřišti Motorletu pořádala na počest bývalého svazového sekretáře, reprezentačního kustoda i bývalého roudnického trenéra, Komise mládeže FAČR, vyhrál FS Praha. V dresu OFS nastoupila také čtveřice hráčů SK Roudnice (vyšší počet z jednoho oddílu nebyl dovolen).  

Výběr OFS se do turnaje (hrálo se na polovinu hřiště v počtu 1+7 na 1x25 min.) probojoval po vítězství v krajských kvalifikacích. "Sice jsme tady vyhráli jen jednou, ale ostudu jsme určitě neudělali. Myslím, že pro některé kluky to byl zážitek třeba na celý život a věřím, že si pobyt v Praze včetně ubytování užili," poznamenal předseda OFS Litoměřice Jan Novotný, který mladým fotbalistům neúnavně fandil.  

"Je to taková malá vzpomínka na Vláďu Betku, který právě okresní výběry podporoval a já jsem na svazu navazoval na jeho práci. Od začátku mi ve všem pomáhal a proto jsem rád, že alespoň takto si ho připomeneme," dodal sekretář mládeže FAČR a ředitel turnaje Roman Vonášek. 

"V prvních zápasech byly ty výkony docela dobré, ale pak nám postupně docházelo. Někteří kluci na rychlejší tempo bohužel nedokázali reagovat," všiml si jeden z trenérů OFS David Plicka, kterého doplnil další roudnický kouč Václav Srp: "Bohužel po dvou zápasech už nepustila nemoc do dalších bojů našeho Malinu, který pak výrazně chyběl. Jinak ale kluci z roudnického klubu nezklamali, patřili k nejlepším." 

Turnaj zhodnotila i jedna z mladých roudnických nadějí Šimon Plicka: "Soupeři nebyli zase o tolik lepší, ale myslím, že nám chyběla hlavně větší bojovnost. Příště to musí být ještě lepší."   


Pořadí: 1. FS Praha, 2. OFS Praha - východ, 3. OFS Klatovy, 4. OFS Tábor, 5. OFS Cheb, 6. OFS Česká Lípa, 7. OFS Litoměřice. 

Nejlepší hráč: Elias Belkhirs (Praha), nejlepší brankář: Jan Chaloupka (Č. Lípa).

Výsledky: FS Praha - OFS Praha východ 2:2, Klatovy 3:0, Tábor 2:0, Cheb 7:0, Č. Lípa 1:0, Litoměřice 1:0, Praha východ - Klatovy 1:0, Tábor 0:0, Cheb 2:0, Č. Lípa 5:0, Litoměřice 3:0, Klatovy - Tábor 5:1, Cheb 1:0, Č. Lípa 2:0, Litoměřice 0:1 (Černý), Tábor - Cheb 0:0, Č. Lípa 3:1, Litoměřice 2:0, Cheb - Č. Lípa 2:0, Litoměřice 2:1 (Hubený), Č. Lípa - Litoměřice 2:0.   

OFS Litoměřice: Malina, Hubený, Plicka, Kočí (všichni SK Roudnice), Mencl (Lovosice), Mitáček, Hauser (Prackovice), Foit (Dubany), Nebuloni, Kofr, Volák (Brozany), Černý (Dobříň), Pazour (Třebenice), Ulbrich (Litoměřicko). 

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 20. - 21. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v sobotu odpoledne vydá do Libouchce,...

 
Ideální jedenáctka víkendu

Přinášíme ideální sestavu mládežnických kategorií (U12 - U15) Sportovního klubu Roudnice nad Labem ve víkendových zápasech (13. -...

 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali

Mladší žáci SK Roudnice nad Labem byli v 22. kole divize na domácím trávníku stoprocentní. Třináctka porazila FK Arsenal...

 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS