Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

V poslední přípravě těsná výhra

10.08.2019 | sk

V posledním přípravném utkání porazili fotbalisté SK Roudnice městského rivala z Bezděkova 3:2, i když inkasovali jako první. Všechny branky padly v prvním poločase.

V 10. minutě otevřel skóre Hubený ml., který za hranicí vápna napřáhl a jeho lob skončil až v síti - 0:1. O deset minut později ale bylo srovnáno. Krása vyslal kolmici na nabíhajícího Tajče a ten přízemní střelou překonal bezděkovského gólmana - 1:1.  Do vedení šli domácí po půlhodině hry, kdy Halada využil nedorozumění Husáka s Kašparem a ze čtyřiceti metrů poslal po zemi míč do sítě - 2:1. Bezděkovská odpověď byla rychlá, centr B. Kříže našel Hlavsu a ten hlavou srovnal - 2:2. Pět minut před přestávkou se do vápna po pravé straně prodral Aubrecht, byl podražen Husákem a nařízenou penaltu proměnil Krása - 3:2.


Po změně stran už byly obrany pozornější. A i když se před oběma brankami několikrát zablýsklo, další přesnou trefu už ani jeden z týmů nepřidal.  

Pro domácího kouče Jakuba Pekaře měl zápas pikantní příchuť, ještě v jarní části totiž v dresu Bezděkova nastupoval v I. B třídě. "Samozřejmě to bylo trochu vyhecované, v derby chtěly oba mančafty vyhrát, tak to bylo hlavně v závěru trochu ostřejší. Ten zápas jsme ale měli zvládnout o něco lépe, měli jsme být klidnější, podržet víc míč. To se úplně nedařilo. Náš tým je hodně omlazený a leckdy kluci ty situace neřeší tak, jak by měli. Ale věřím, že se to bude zlepšovat."    
   
Roudnice - Bezděkov 3:2 (3:2). Branky: Tajč, Halada, Krása - Hubený ml., Hlavsa.

Roudnice: Doležal (46. Čížek) - Pokorný (65. Pech), Matoušek, Kuchař, J. Kříž (46. Barcal) - Hubený st. (46. Dobiáš) - Aubrecht (60. Šeba), Stejskal, Krása (70. Rusňák), Tajč (46. Slavíček) - Halada (60. Juraš).  

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Ideální jedenáctka víkendu

Přinášíme ideální sestavu mládežnických kategorií (U12 - U15) Sportovního klubu Roudnice nad Labem ve víkendových zápasech (13. -...

 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali

Mladší žáci SK Roudnice nad Labem byli v 22. kole divize na domácím trávníku stoprocentní. Třináctka porazila FK Arsenal...

 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka

V dalším divizním kole se starší žáci SK Roudnice nad Labem představili ve Varnsdorfu, kde byli úspěšní jen napůl. Patnáctka podlehla o...

 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
Roudnice smetla Junior
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS