Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Třináctka snadno, dvanáctka až po boji

22.10.2019 | sk

Mladší žáci SK Roudnice byli v ligových duelech stoprocentní. Třináctka porazila ABC Braník 7:1, dvanáctka sice musela na domácím trávníku bojovat, ale i ona nakonec brala tři body za vítězství 9:7.  

Liga U13


Roudničtí začali potvrzovat roli favorita od úvodních minut. Poprvé skórovali hned ve třetí a soupeři dovolili zaznamenat čestný úspěch až za stavu 5:0. "Nebyl to lehký soupeř, ale nám se tentokrát dařilo už od začátku. Vysoko jsme presovali, dařilo se v zakončení, kluci plnili věci, které jsme chtěli. Zahráli i lídři a od toho se to odvíjelo. Jsme spokojeni především s tím, po jakém výkonu jsme vyhráli," zhodnotil duel trenér Roudnice David Plicka.  

Roudnice - Braník 7:1. Branky: Plicka 2, Kosorič 2, Šafr, Kubalík, vl. - Červenka.

Roudnice: Fric, Soušek, Dvořák, Dlouhý, D. Malina, Hubený, Plicka, Šafr, Bulíř, Kosorič, Mikas, L. Malina, Kubalík, Černý.

Liga U12

Dvanáctka se přetahovala s Braníkem o výhru až do poslední třetiny. Nakonec ale byla úspěšnější. "Věděli jsme, že nás nečeká úplně lehký soupeř. Byl v tabulce těsně za námi, takže jsme potřebovali bodovat. Do zápasu jsme nevstoupili nejlépe, na začátku jsme inkasovali, ale vzápětí jsme odpověděli. Braník určoval tempo a styl hry. Ten nám nevyhovoval, protože od brankáře nakopával míče na útočníky, kteří našim zadákům unikali a šance proměňovali. Tak to pokračovalo po celý zápas, až v poslední třetině jsme to zlomili. V závěru měl soupeř mnoho šancí a byli jsme pod tlakem, ale nakonec jsme udrželi vedení. Náš výkon nebyl úplně nejlepší, protože jsme se dopouštěli základních chyb, na které jsme upozorňovali už v mladší přípravce. Dnes naše bojovnost převyšovala kvalitu. Stále máme co zlepšovat, tenhle zápas nám s trenérem Vaškem Srpem dal hodně podnětů, na co se hlavně zaměřit," uzavřel hodnocení trenér Patrik Pospíšil.

Roudnice - Braník 9:7. Branky: Hlaváček 3, Vondráček 2, Král, Štefl, Rážek, Jurčík - Tretyakov 2, Albrecht 2, Beňo, Tůma, Procházka.

Roudnice: Vrňák, Brabec, Nepovím, Král, Arazim, Štefl, Pačes, Hlaváček, Vondráček, Kýček, Murdych, Rážek, Motejl, Jurčík, Poráč, Adelt.

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 20. - 21. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v sobotu odpoledne vydá do Libouchce,...

 
Ideální jedenáctka víkendu

Přinášíme ideální sestavu mládežnických kategorií (U12 - U15) Sportovního klubu Roudnice nad Labem ve víkendových zápasech (13. -...

 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali

Mladší žáci SK Roudnice nad Labem byli v 22. kole divize na domácím trávníku stoprocentní. Třináctka porazila FK Arsenal...

 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS