Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Lednové změny v klubu

01.02.2020 | sk

Činnost na pozici manažera mládeže SK ukončil v lednu na vlastní žádost Tomáš Vecko. "Stejně tak také z osobních důvodů přestal působit i v dalších funkcích SK. Tomášovi v každém případě děkujeme za práci, kterou pro klub odvedl jako manažer či jako trenér a za to, kam jsme se i díky němu v posledních letech především v mládežnických kategoriích posunuli," říká předseda SK Petr Týma. 

Povinnosti a pravomoci po T. Veckovi převezmou šétrenér mládeže Matěj Lačný a šéftrenér přípravek Václav Srp. Tomáš Vecko měl na starosti i obsazování tréninkových i zápasových ploch (včetně UMT), tuto činnost bude nově zajišťovat Jaromír Hubený. 

Dále vznikne v SK Roudnice také trenérská rada, která vytvoří novou metodiku tréninkového procesu a bude dohlížet nad rozvojem mládeže v SK Roudnice. Jsou v ní: Matěj Lačný, Václav Srp, David Plicka, Jakub Pekař a Jan Buk. 

"Chceme mít zajištěnou provázanost celého klubu od přípravek přes spolupracující dorost na FF VOŠ a SOŠ až po dospělé, proto jsou v radě výše uvedení trenéři z různých věkových kategorií," vysvětluje předseda SK.

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 20. - 21. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v sobotu odpoledne vydá do Libouchce,...

 
Ideální jedenáctka víkendu

Přinášíme ideální sestavu mládežnických kategorií (U12 - U15) Sportovního klubu Roudnice nad Labem ve víkendových zápasech (13. -...

 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali

Mladší žáci SK Roudnice nad Labem byli v 22. kole divize na domácím trávníku stoprocentní. Třináctka porazila FK Arsenal...

 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS