Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Pekař: Remíza byla zasloužená

23.02.2020 | sk

První poločas špatný, druhý mnohem lepší. Fotbalisté SK Roudnice v dalším přípravném utkání remizovali s Horním Jiřetínem 2:2. Po první pětačtyřicetiminutovce měli hosté dvoubrankový náskok, ale po změně stran převzali iniciativu domácí a zaslouženě srovnali. 

Hosté se dostali do vedení už v desáté minutě, kdy měl po centru z levé strany a nezištné přihrávce spoluhráče usnadněnou pozici Kunz - 0:1. Stejný hráč pak byl i na konci další úspěšné akce účastníka krajského přeboru a navýšil vedení hostujícího celku na 0:2. Po změně stran se roudnický výběr zvedl, nejprve Slavíček a po něm Hrdý zařídili konečnou remízu 2:2.

"První poločas byl lepší soupeř, druhý zase my. Po změně stran jsme tam měli i další dobré příležitosti, ale neproměnili jsme je. V první půli jsme zbytečně ztráceli míče a hosté mohli také párkrát navýšit náskok. Zlobil nás především ten borec na levé straně, jméno neznám, měl snad bílé kopačky, ten byl hodně rychlý a zatápěl nám. Nakonec myslím, že to byla zasloužená remíza," zhodnotil duel trenér domácích Jakub Pekař. 

"Prostřídali jsme o víkendu kolem 25 fotbalistů, hráli jsme totiž zápas už den předtím. Zatímco v první půli jsme byli lepší a měli tlak, ve druhé nám prostě došlo," přiznal trenér Horního Jiřetína Karel Zuna. 


Roudnice - Horní Jiřetín 2:2 (0:2). Branky: Slavíček, Hrdý - Kunz 2. 

Roudnice: Čížek - Trejbal, Kuchař, Černý, Matuszewski - Slavíček, Hubený (60. Beránek), Krása (80. Rusňák), Hrdý (55. Hyťha), Rusňák (46. Možný) - Halada (70. Hrdý). 

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS