Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Gólové dostihy pro rezervu

01.03.2020 | sk

Také ve druhém přípravném utkání si fotbalisté roudnické rezervy parádně zastříleli. Zatímco do sítě Vraňan nasázeli pět branek, v neděli zatížili konto TJ Lounky/Chodouny devíti přesnými zásahy. 

Soupeř ze III. třídy zahájil aktivně, výsledkem bylo nastřelené břevno domácí branky. Roudničtí se rozjížděli pomalu, ale postupně přebírali iniciativu a po nevyužitých šancích Mikase, Husáka a Pokorného poprvé udeřili ve 20. minutě. Po rohu Rameše se dostal míč k Mikasovi, který levačkou otevřel skóre - 1:0. O chvíli později potrestal faul na Mikase proměněnou penaltou Klepáč a po dlouhém výkopu Hanče a individuálním průniku Krásy přidal "angličanem" třetí gól domácích Mikas. V závěru poločasu se dočkali i hosté díky Jiráskovi, který unikl po levé straně a po zasekávačce prostřelil pravačkou Hanče - 3:1. 

V 51. zamířil parádně z trestného kopu Krása - 4:1. Pak sice Čada a Pokorný na Beera nevyzráli, ale "Čadik" si to vynahradil o chvíli později, když mezi tyče zamířil pravačkou. Vysoký náskok domácí ukolébal a dovolili soupeři snížit. Nejprve proměnil po zákroku Klepáče na Jiráska penaltu Kocourek a poté dvě branky Jiráska po brejcích znamenaly změnu stavu na 5:4. Mezi tím nevyužil dobrou příležitost na druhé straně Hrebinka, když sice obešel gólmana, ale pak z úhlu netrefil. Roudničtí se střelecky probudili zase až v závěru. Nejprve se trefil Čada, po něm znovu vystřihl parádní přímák Krása a osmý gól přidal technickým obstřelením z úhlu Čada. Ten také uzavřel skóre duelu přesnou dorážkou po ideální přihrávce Mikase. 

"S prvním poločasem můžeme být dnes téměř absolutně spokojeni. Kluci předváděli hodně dobrý fotbal, trpělivě kombinovali, nepůjčovali soupeři na delší dobu míč. Ale ve druhé půli přišel zbytečný asi dvacetiminutový výpadek, kdy jsme hostujícímu týmu dovolili snížit na 5:4. Kdybychom předtím proměnili šance, tak jsme odskočili a bylo by asi po zápase. Jenže jsme na chvíli vypadli ze hry, protože mezi stopery a zálohou byl zbytečně velký prostor. Toho se musíme příště vyvarovat. Ale celkově jsme spokojeni, třeba oproti první přípravě to byl od kluků o padesát procent lepší výkon," zhodnotil duel trenér SK Roudnice B Václav Korda.   
     
Roudnice B - Lounky 9:4 (3:1). Branky: Čada 4, Krása 2, Mikas 2, Klepáč - Jirásek 3, Kocourek.

Roudnice B: Hanč - Skokan, Šmidrkal, Ouzký, Klepáč - Hrebinka, Krása, Husák, J. Pokorný - Čada, Mikas (Drobný, Rameš, Job). 

Lounky: V. Beer - Vajgl, Micura, Hájek, F. Beer - Rivola, Kořínek,Pátek, Kocourek - Jirásek, Pác (Dvořák). 

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS