Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Představujeme: Jan Barcal

30.03.2020 | sk

V době nucené fotbalové pauzy vám na klubových stránkách Sportovního klubu Roudnice nad Labem postupně představíme hráče A týmu, kteří v sezoně 2019 - 2020 oblékají modrobílé barvy SK v I. A třídě. Dnes dostává prostor obránce Jan Barcal, kterého pro web ohodnotil i hlavní trenér.

Sportovní kariéra: Jako malý jsem začal asi v pěti letech hrát v Podluskách, kde jsem nastupoval ještě první rok dorostu. Potom jsem přešel do dorostu do SK Roudnice, kde jsme si s klukama udělali super partu a prožili hezké časy.  Vystřídalo se nám pár super trenérů, díky kterým dnes hraju tak, jak hraju a můžu nastupovat za áčko. I když v minulém ročníku jsem za SK nenastupoval, jelikož jsem odešel do Lukavce, kde jsem strávil jednu sezonu. Do Roudnice jsem se ale vrátil rád a chci tu dokázat společně s klukama co nejvíc.


Číslo dresu: 11.

Pozice: Levý obránce.

Věk: 20.

Oblíbený klub: FC Barcelona.

Oblíbený hráč: Pokud si mám vybrat z pozice beka, tak jednoznačně Dani Alves, ale jinak je to nejspíš Andrés Iniesta. 

Oblíbené jídlo : Pizza, kuřecí na zelenině s rýží. 

Oblíbené pití: Coca cola, Sprite.

Oblíbená hudba: Rap, zejména zahraniční. Česká hudba mě moc neoslovuje.

Mimofotbalové aktivity: Když je čas, tak rád jezdím na kole, chodím běhat a rád cestuji. 

Oblíbený film (seriál): Rychle a zběsile, Prci prci prcičky. 

Kdo je v této sezoně ze soupeřů v I. A nejsilnější: Podle mě Ledvice. Na podzim jsme tam sice dokázali vyhrát na penalty, ale jejich kvalita byla opravdu veliká. Líbil se mi jejich fotbal.

Který zápas byl ze strany SK zatím nejvydařenější: Nejvíc se mi asi líbil zápas ve Šluknově, byl to náš první mistrák a myslim že jsme ukázali, že se chceme prát o co nejlepší umístění a ukázat, že i s takhle mladým týmem to jde.

Největší sportovní zážitek: Zápas Ligy mistrů v Edenu.

Fotbalové cíle: Chtěl bych se dostat co nejvýš to jde. Hlavně bych si přál postoupit s Roudnicí výš.

Jak se připravuješ v tomto období: Vzhledem k situaci, která teď je, tak se snažím aspoň cvičit doma, abych uplně nevypadl.

Očima trenéra Jakuba Pekaře: Honza Barcal je levonohý, slušně technicky vybavený, krajní hráč. V této sezoně nastupoval převážně jako levý obránce, kde se pravidelně střídal s Pavlem Matuszewskim. Tím, že je velmi ofenzivně laděným obráncem, mohl nastupovat i na pozici levého záložníka i křídla. Honza strávil svou první sezonu po dorostu v Lukavci, a tak šel do té současné již s nějakými zkušenostmi z dospělého fotbalu. V úvodu sezony se teprve rozehrával, ale ke konci podzimu už podával spolehlivé výkony. Honza musí zapracovat na defenzivní činnosti převážně řešení situací 1v1 směrem do defenzívy a postupně se zlepšovat v taktické činnosti. Přál bych si, aby byl ještě odvážnější do ofenzívy a dokázal tak mnohem víc využít své technické dovednosti. Co musím velmi ocenit, to je Honzův přístup k tréninku. Na každý trénink je připravený a koncentrovaný. Velmi dobře se mi s ním spolupracuje. Myslím si, že díky své pracovitosti, inteligenci a odhodlání se bude Honza ještě hodně zlepšovat a bude pro nás velmi důležitým článkem v sestavě.

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS