Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Představujeme: Patrik Šeba

03.04.2020 | sk

V době nucené fotbalové pauzy vám na klubových stránkách Sportovního klubu Roudnice nad Labem postupně představíme hráče A týmu, kteří v sezoně 2019 - 2020 oblékají modrobílé barvy SK v I. A třídě. Dnes dostává prostor obránce Patrik Šeba, kterého pro web ohodnotil i hlavní trenér.

Sportovní kariéra: S fotbalem jsem začal jako malý kluk, ale v té době mě to moc nebavilo. Na nějakou dobu jsem přestal a začal jsem opět hrát až poslední rok ve starších žácích v Podluskách. Do dorostu jsem přestoupil do SK Roudnice, kde jsem zažil krásné tři roky. Minulou sezonu jsem ale odehrál na Fotbalové farmě, která se spojila s SK. Vloni v létě jsem začal hrát chlapský fotbal v SK Roudnice.

Číslo dresu: 14.

Pozice: Pravý obránce.

Věk: 20.

Oblíbený klub: FC Barcelona a u nás Sparta Praha.

Oblíbený hráč: Messi a na mojí pozici Hakimi.

Oblíbené jídlo : Kuře na kari s rýží.

Oblíbené pití: Pepsi a Mattoni.

Oblíbená hudba: Český a zahraniční rap.

Mimofotbalové aktivity: Jízda na kole, plavání a běh.

Oblíbený film: Rychle a zběsile, Piráti z Karibiku.

Kdo je v této sezoně ze soupeřů v I. A nejsilnější: Nejsilnější podle mě byly Ledvice. Hrály výborný fotbal a měly dobrou kvalitu. Dokázali jsme je porazit, ale měli jsme to hodně těžký.

Který zápas byl ze strany SK Rce zatím nejvydařenější: Nejvíce se mi líbil zápas v Ledvicích, kde jsme vyhráli na penalty. Ukázali jsme, že i s takto mladým týmem, jaký máme, umíme hrát proti zkušeným hráčům.

Tvůj největší sportovní zážitek: Zápas fotbalové reprezentace.

Fotbalové cíle: Chtěl bych se dostat co nejdál a pokusit se zahrát lepší soutěže.

Jak se připravuješ v tomto období: Cvičím a chodím běhat.

Očima trenéra Jakuba Pekaře: Patrik se zapojil do tréninku až ve druhé polovině letní přípravy a z toho důvodu toho v úvodu podzimní části moc neodehrál. Chtěl jsem mu dát šanci dohnat tréninkové manko a postupně se aklimatizovat v dospělém fotbale. Zlom nastal v utkání v Libouchci, kdy Patrik naskočil do druhého poločasu a podal velmi dobrý výkon. Od té chvíle patřila pozice pravého obránce jemu a kromě spolehlivé defenzívy jsme se na něho mohli spolehnout i jako neomylného exekutora pokutových kopů. Ve vypjatých chvílích dokázal zachovat chladnou hlavu, díky čemuž jsme získali několik velmi důležitých bodů. Patrik je slušně rychlostně i vytrvalostně vybavený a má velmi tvrdou a přesnou střelu. Do zakončeni se nebojí pustit ani svou levou nohu, která je také na velmi slušné úrovni. Potřebuje zapracovat na silové soubojové složce, taktické činnosti a hře hlavou. Přál bych si, aby ze své pozice pravého obránce mnohem víc podporoval ofenzívu a dostával se do centrovaných míčů. Tady cítím trošku rezervu. Patrika musím ocenit za jeho pracovitost a nasazení v tréninkovém procesu. Kromě našich tréninků absolvuje ještě většinou dva tréninky na Farmě, kde pracuje na svém růstu. Patrik začal s fotbalem relativně pozdě, a tak ještě není ani zdaleka na svém výkonnostním maximu. Protože na sobě pracuje a je vnímavý, věřím, že se na něj postupem času dostane.

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS