Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Představujeme: Jaroslav Černý

11.04.2020 | sk

V době nucené fotbalové pauzy vám na klubových stránkách Sportovního klubu Roudnice nad Labem postupně představíme hráče A týmu, kteří v sezoně 2019 - 2020 oblékají modrobílé barvy SK v I. A třídě. Dnes dostává prostor obránce Jaroslav Černý, kterého pro web ohodnotil i hlavní trenér.

Sportovní kariéra: Sportovní kariéru jsem začal v 5 letech v Roudnici nad Labem. K fotbalu mě přivedl můj táta, který mě zde v SK trénoval až do mladších žáků. Ve starších žácích jsem přestoupil na rok do Brozan, kde jsem se z krajního obránce přesunul na stopera. Tento post, bych řekl, že mi sedí a cítím se na něm dobře. Do dorostu jsem šel na Fotbalovou farmu do Roudnice, kde se hrála ještě poslední rok dorostenecká liga U19. V té jsem si zahrál asi 3 zápasy pod vedením skvělého trenéra Václava Budky. Na Farmě se během mých čtyř let působení vystřídali tři trenéři, se všemi jsem si rozuměl a také vše klapalo. Dospělý fotbal jsem začal hrát v Podřipanu Rovné, ale v zimě jsem šel na přípravu do Štětí, kde se hrál krajský přebor. Po půl roce jsem se rozhodl, ze půjdu zpět do Rovného, protože jsem nedostával moc šanci si zahrát a to mě mrzelo. V Rovném jsem nastoupil až do třetího zápasu soutěže, což byl můj smolný zápas. Přivodil jsem si zranění přetržení předního křížového vazu. Po všech vyšetřeních jsem šel na operaci až v březnu. Bez fotbalu jsem byl necelý rok. Ke konci září minulého roku jsem se pomalu začal rozehrávat v Roudnici, kde jsem se rozhodl zůstat.

Číslo dresu: 4.

Pozice: Střední obránce.

Věk: 22.

Oblíbený klub: AC Sparta Praha.

Oblíbený hráč: Sergio Ramos.

Oblíbené jídlo : Všelijaký steak, těstoviny, svíčková a rajská omáčka.

Oblíbené pití: Pepsi, Sprite.

Oblíbená hudba: Moderní hudba.

Mimofotbalové aktivity: Cestování, jízda na kole.

Oblíbený film (seriál): Rád se dívám na nějaké komedie.

Kdo byl v této sezoně ze soupeřů v I. A nejsilnější: Těžko mohu soudit, protože jsem nastoupil až v posledních čtyřech zápasech.

Který zápas byl ze strany SK Roudnice nejvydařenější: To samé, nedokážu posoudit.

Tvůj největší sportovní zážitek: Domácí zápas Borussie Dortmund, pražské derby.

Fotbalové cíle: Samozřejmě se dostat co nejdále. V této chvíli postoupit s klukama v SK do krajského přeboru, protože si to zasloužíme jak my, tak i klub.

Jak se připravuješ v tomto období: Chodím běhat a občas si zajdu na hřiště s balonem.

Očima trenéra Jakuba Pekaře: Jarda si prošel dorostem na Fotbalové Farmě a potom strávil dva roky ve Štětí a v Rovném. Vinou zranění však téměř tři čtvrtě roku 2019 absentoval. Na konci léta jsme se s Jardou domluvili, že přestoupí do SK Roudnice a podzimní část věnuje poctivému tréninku tak, aby byl pro zimní přípravu stoprocentně připravený. Nakonec to stihl dřív a odehrál ještě několik podzimních utkání. Na hodnocení je ještě příliš brzy, protože návrat po tak dlouhé době není nikdy jednoduchý. Přesto si myslím, že Jarda utkání, ve kterých nastoupil, zvládl. Vím ale, že umí ještě mnohem víc, než zatím mohl ukázat. Mezi jeho přednosti patří řízení obrany, kdy na svůj věk dokáže velmi slušně dirigovat hru. Další silnou stránkou je hra hlavou a soubojové chování a to i přesto, že na stopera nemá úplně nejvyšší postavu. Zapracovat určitě musí na pohyblivosti, obratnosti a dále musíme pracovat na rychlosti a rozehrávce. Jsem rád, že se nám podařilo Jardu do týmu získat. Je to střední obránce s velmi dobrou perspektivou. Věřím, že až se dostane do pravidelného zápasového rytmu, bude jedním z lídrů naší defenzívy.

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl

Zlepšený výkon z domácího duelu proti Pokraticím opakovali pouze první půlhodinku. Pak fotbalisté SK Roudnice nad Labem vypadli z tempa a...

 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS