Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Představujeme: Pavel Matuszewski

14.04.2020 | sk

V době nucené fotbalové pauzy vám na klubových stránkách Sportovního klubu Roudnice nad Labem postupně představíme hráče A týmu, kteří v sezoně 2019 - 2020 oblékají modrobílé barvy SK v I. A třídě. Dnes dostává prostor obránce či záložník Pavel Matuszewski, kterého pro web ohodnotil i hlavní trenér.

Sportovní kariéra: S fotbalem jsem začal přibližně ve svých 7 letech v Travčicích. K fotbalu jsem byl vedený především babičkou, která mi byla velkou oporou i v dalších letech. V Travčicích to bylo snad jen do mladších žáků, tak jsem se přesunul do Brozan nad Ohří, kde jsem strávil několik let. Postupem času jsem měl možnost v dorostu trénovat také s A-týmem, což mi přineslo mnoho zkušeností. Pak přišlo zranění kolene a dostal jsem šanci ve Štětí, kde jsem strávil sezonu. Po sezoně jsem zavítal na pár zápasu do SK Hrobce, kde jsem po změně trenéra nedostával mnoho šancí. Proto jsem kontaktoval Roudnici a jsem tady od doby, co se hrál okresní přebor.

Číslo dresu: 15.

Pozice: Obránce.

Věk: 25.

Oblíbený klub: FC Barcelona.

Oblíbený hráč: Lionel Messi.

Oblíbené jídlo : Pizza, sushi.

Oblíbené pití: Pepsi.

Oblíbená hudba: Moderní, vše co se dá poslouchat.

Mimofotbalové aktivity: Jízda na kole, běh, lezení po skalách.

Oblíbený film (seriál): Rychle a zběsile. 

Kdo byl v této sezoně ze soupeřů v I. A nejsilnější: Asi Ledvice, hrály výborný běhavý fotbal, měly několik 100% šancí, ale my měli štěstí a podařilo se nám to dotáhnout do penalt, kde jsme uhráli druhý bod.

Který zápas byl ze strany SK Rce nejvydařenější: Podle mě hned ten první zápas ve Šluknově. Nikdo nevěděl, jak to bude fungovat a hned na první dobrou to vyšlo. 

Tvůj největší sportovní zážitek: Emirates Stadium.

Fotbalové cíle: Chtěl bych se dostat co nejvýš to jde. A Roudnici pomoct se dostat výš, tedy tam, kam klub patří.

Jak se připravuješ v tomto období: Chodím běhat do lesa a jezdím na kole.

Očima trenéra Jakuba Pekaře: Pavel patří mezi naše nejzkušenější hráče a to i přesto, že je teprve ročník narození 1994. Jedná se o levonohého krajního obránce, který je velmi dobře fyzicky vybavený. Díky své síle, důrazu a nasazení dokáže vyhrávat většinu osobních soubojů. Maty je poctivý a pracovitý hráč, na kterého je spolehnutí. Svým přístupem ke hře a povinnostem jde příkladem mladším spoluhráčům. Společně pracujeme především na taktické složce jeho hry. V této činnosti vidím u Matyho největší rezervu. Rovněž po něm chci, stejně jako po všech ostatních krajních obráncích, aby mnohem víc podporoval ofenzivu. V tréninku se o to snaží a dokáže být v ofenzivní části hry velmi nebezpečný. Maty je velmi důležitým článkem našeho týmu a jsem rád, že ho tu máme. Rád trénuju poctivé, pracovité a cílevědomé hráče. A přesně takovým Pavel je.

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Ideální jedenáctka víkendu

Přinášíme ideální sestavu mládežnických kategorií (U12 - U15) Sportovního klubu Roudnice nad Labem ve víkendových zápasech (13. -...

 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali

Mladší žáci SK Roudnice nad Labem byli v 22. kole divize na domácím trávníku stoprocentní. Třináctka porazila FK Arsenal...

 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka

V dalším divizním kole se starší žáci SK Roudnice nad Labem představili ve Varnsdorfu, kde byli úspěšní jen napůl. Patnáctka podlehla o...

 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
Roudnice smetla Junior
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS