Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Představujeme: Vojtěch Husák

18.04.2020 | sk

V době nucené fotbalové pauzy vám na klubových stránkách Sportovního klubu Roudnice nad Labem postupně představíme hráče A týmu, kteří v sezoně 2019 - 2020 oblékají modrobílé barvy SK v I. A třídě. Dnes dostává prostor Vojtěch Husák, kterého pro web ohodnotil i hlavní trenér.

Sportovní kariéra: Ve 3 letech jsem začínal za SK Roudnice, kde jsem zůstal do starších žáků. Poté jsem absolvoval letní přípravu ve Slovanu Liberec. Podzimní část jsem zahájil za U16 v Ústí, kde jsem byl do 17 let. Pak jsem se vrátil do staršího dorostu Roudnice.

Číslo dresu: 3.

Pozice: Stoper. 

Věk: 20 let.

Oblíbený klub: Real Madrid. 

Oblíbený hráč: Sergio Ramos.

Oblíbené jídlo : Žebírka bbq.

Oblíbené pití: Kofola,ovocné džusy. 

Oblíbená hudba: Nemám vyhraněný styl. 

Mimofotbalové aktivity: Motorismus, paintball.

Oblíbený film (seriál): Vikingové. 

Kdo byl v toto sezoně ze soupeřů v I. A třídě nejsilnější: Hrál jsem jen proti Bílině. 

Tvůj největší fotbalový zážitek: Jako hráč za U16 v Ústí proti Liverpoolu FC, jako divák zápas Ligy mistrů Borussia Dortmund - Real Madrid.

Fotbalové cíle: ČFL (?).

Jak se připravuješ v tomto období: Kolo, běh. 

Očima trenéra Jakuba Pekaře: Vojta se vrátil do Roudnice po ročním působení na Bezděkově. Hned po svém příchodu jasně ukázal, že pro nás bude velkou posilou. Jedná se o po všech stránkách fyzicky velmi dobře vybaveného středního obránce, který dokáže zaskočit i ve středu zálohy. Velmi silný je ve vzdušných soubojích a to jak v obraně, tak i v útoku. Těžko se obchází, což je pro jeho pozici velmi důležitý faktor. Pokud se rozhodne vyvézt míč, je jako tank. Většinou mu ho soupeř prostě není schopný sebrat jinak, než za cenu faulu. Protože je rychlý, dovolí si hrát na hraně rizika. Někdy to však vede ke zbytečným ztrátám. Toho je potřeba se vyvarovat. S Vojtou se snažím mluvit o taktice, protože cítím, že hraje někdy až moc živelně. Na druhou stranu je lepší, když někdy něco řeší zbrkle, než aby se alibisticky schovával a nechával řešit situace někým jiným. Mám radost, jak Vojta po návratu do SK funguje. Je na něm vidět, že si fotbal i partu užívá a vím, že na sobě pracuje i ve svém volném čase. Pokud se nám povede využít Vojtův potenciál, bude nepostradatelným členem našeho týmu a může klidně přemýšlet o vyšších soutěžích.

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 20. - 21. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v sobotu odpoledne vydá do Libouchce,...

 
Ideální jedenáctka víkendu

Přinášíme ideální sestavu mládežnických kategorií (U12 - U15) Sportovního klubu Roudnice nad Labem ve víkendových zápasech (13. -...

 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali

Mladší žáci SK Roudnice nad Labem byli v 22. kole divize na domácím trávníku stoprocentní. Třináctka porazila FK Arsenal...

 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS