Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Veselý návrat z Mostu

31.08.2021 | sk

Starší žáci SK Roudnice za sebou mají vydařený víkend. Patnáctka rozstřílela Baník Most - Souš vysoko 7:0, tři body získala i čtrnáctka, která svého soupeře porazila 3:0. 

Divize U15

Roudničtí se trefili poprvé v desáté minutě. Do poločasu přidali ještě jeden gól, ale o vysokém vítězství rozhodli až na začátku druhé půle, když za čtvrthodinku nasázeli čtyři branky.
"Vím, že to zní zvláštně, ale ten zápas se mi nehodnotí dobře. Kluci zahráli tak na čtyřicet procent toho, co dokážou. Kazili jednoduché věci, kdyby měl soupeř někoho šikovnějšího vpředu, tak musel dávat góly. Naštěstí pro nás to tak nebylo. Když už jsme udělali nějakou chybu, ztrátu, tak jsme byli schopni zase soupeře o míč připravit, ale výkon opravdu dobrý nebyl. Stačil na vysokou výhru, ta ale podle mě celý zápas zkresluje," poznamenal po duelu jeden z trenérů SK Karel Mikas.    

Most/Souš - Roudnice 0:7 (0:2). Branky: Fric, D. Malina, Procházka, Hubený, L. Malina, Macek, Mikas.

Roudnice: Macek - Fric (62. Motejl), Nebuloni, D. Malina, Soušek - Tříska (41. Pačes), Procházka (62. Nepovím), L. Malina, Hubený - Černý (55. Štefl) - Mikas. 

Divize U14

"Do Mostu jsme jeli vyhrát a od začátku jsme to klukům připomínali. Po dvou kolech, kde jsme získali bod za remízu s Neratovicemi, jsme potřebovali získat plný počet bodů. To se nám povedlo. Soupeř nastoupil v trošku jiné sestavě, než jsme čekali a bylo to znát - byl aktivní a dělal nám problémy. My jsme si i přesto vytvářeli dostatek příležitostí, ale nedokázali jsme je efektivně využít. Kluci ale dokázali plnit vše, co jsme po nich požadovali a přinášelo to ovoce právě v podobě těch šancí. Občas nám to zaskřípalo v defenzivní části, kde jsme pozičně byli občas mimo, ale to se dá odpustit. Máme radost z mnoha individuálních výkonů a nutno podotknout, že nám dělají kluci rozhodování těžší a těžší," přiznal roudnický asistent Dominik Majer.

Most/Souš - Roudnice 0:3 (0:2). Branky: Murdych, Nepovím, Adelt. 

Roudnice: Osvald - Motejl, Poráč (41. Vondráček), Kunc, Nepovím, Svoboda, Arazim, Pačes, Hlaváček (72. Vrňák), Adelt, Murdych (50. Štefl).

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS