Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Dvanáctka poprvé vyhrála

31.08.2021 | sk

Ligové výběry mladších žáků SK Roudnice se ve třetím kole představily na hřišti Vlašimi, kde byla úspěšnější dvanáctka. Ta si připsala do tabulky první body po výhře 9:3. Třináctka sice začala nadějně, ale nakonec si odvezla prohru 10:4. 

Liga U13

"První část byla vyrovnaná a skončila nerozhodně 0:0. V té druhé to bylo podobné, bohužel  nám ale vůbec nevyšla poslední. Tedy hlavně závěrečná čtvrthodinka, to nám to tam napadalo. Nic nevycházelo a kluci úplně vypnuli, zabalili to hlavně psychicky. Hrálo se na rychlé a menší umělce, byl to hodně soubojový zápas. Stále ještě nejsme kompletní, čekáme hlavně, až se nám uzdraví brankář. Je to škoda, byl to hratelný soupeř, něco jsme si odvést mohli," litoval po utkání David Husák, který hostující tým vedl.   

FC Sellier & Bellot Vlašim - SK Roudnice 10:4 (Musil 3, Brabenec 2, Pokorný 2, Hanuš, Šimánek, Štauber - Kostelník 2, Hrbáček, Procházka).

Roudnice: Husák, Pichl, Gruncl, Kostelník, Vyzisk, Nepovím, Nebuloni, Hrbáček, Prcházka, Kühnel, Váňa, Kýček, Čmedla.

PU

Třináctka den po duelu ve Vlašimi sehrála přátelský duel s Dynamem Drážďany. "Čekal nás velmi těžký soupeř, se kterým jsme se pod mým vedením ještě nesetkali. Klukům jsme připomněli, že to bude hukot, soupeř má v povaze nevypustit ani jeden souboj a při běžeckých závodech brzdí až metr za cílem. Nám se dařilo nabírat náběhy soupeřů, ale trošku nám vázlo dostupování. Když už jsme s hráči dobře vystoupili, nechali jsme mu náskok a čas na přebrání míče. První třetina se moc nevedla, do druhé jsme chtěli být aktivnější, vytvářet se šance a eliminovat šance soupeři. Dvacet minut se to dařilo, přidali jsme gól, dotahovali jsme na 2:4, ale posledních pět minut jsme přestali hrát a soupeř nás potrestal dvěma góly. V pauze jsme si řekli co se stalo a jak to napravit a hurá do poslední pětadvacetiminutovky. Opět první polovina třetiny patřila nám, byli jsme všude, a byť měl soupeř převahu díky individuálním schopnostem, skórovali jsme my. Zase to vypadalo, že se chytáme. No ale přišla opět naše pětiminutovka, v té jsme si nechali dát tři branky a byl konec. Nicméně, hrát 50 minut naprosto vyrovnaně s takovým soupeřem je super. Snad na to navážeme o víkendu s Varnsdorfem," dodal trenér SK Dominik Majer..

Roudnice - Drážďany 3:9 (Nebuloni, Gruncl, Kostelník).

Roudnice: Vrňák, Nepovím T., Nepovím K., Hrbáček, Vyzisk, Kýček, Vondráček, Procházka, Nebuloni, Krása, Král, Kostelník, Váňa, Pichl, Gruncl


Liga U12

"V první třetině se nám dařilo držet míč a soupeře jsme nepustili ke kombinaci, díky včasnému obsazování jsme Vlašim donutili k dlouhým míčům, s kterými jsme si většinou dokázali poradit. Naše rozehrávka od gólmana fungovala velmi dobře a dost jsme na tom stavěli, první třetinu jsme vyhráli 3:1. V dalším průběhu bylo znát, že v pátek skončilo náročné týdenní soustředění, hra se zpomalila, ale pořád jsme dokázali být aktivnější. Vlašimi se podařilo párkrát překonat naši obranu nákopem, ale musím pochválit oba brankáře Laczka s Pekařem za perfektní zákroky a také za dobře postavenou branku, vždyť naše tyč zvonila asi šestkrát. V útočné fázi jsme si vypracovali mraky šancí, samozřejmě je třeba zapracovat na koncovce, spálili jsme mnoho tutovek, ale důležité je, že jsme se do  šancí dokázali dostat a díky tomu jsme po dvou třetinách vedli 6:2. Ve třetí třetině bylo vidět jak oběma týmům dochází šťáva, snažili jsme se držet naší kombinační hry, ke konci zápasu měl soupeř pár šancí, ale zápas jsme zvládli a zaslouženě jsme si konečně mohli zakřičet v kabině po výhře 9:3. Teď nás čeká doma Varnsdorf a doufám, že náš výkon půjde pořád nahoru a podaří se nám navázat na tento výsledek," dodal roudnický trenér Kamil Gruncl. 

FC Sellier & Bellot Vlašim - SK Roudnice 3:9 (Matyáš, Slabý, Pavlov - Kalaš 2, Laczko, JIndřich, M. Martan, Šámal, Dlouhý, Šeba, Kvída).

Roudnice: Laczko, Pekař, Gala, Kron, Jindřich, J. Martan, M. Martan, Šámal, Kořínek, Dlouhý, Kalaš, Špiner, Šeba, Daňkovský, Matoušek, Kvída.

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS