Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Patnáctka vyloupila Duklu

07.09.2021 | sk

Starší žáci SK Roudnice U15 odvedli na Dukle parádní obrat a odvezli si ze hřiště favorita tři body po výhře 2:1. Čtrnáctka tentokrát tak úspěšná nebyla, musela se smířit s vysokou prohrou 7:1. 

Divize U15 

Starší žáci sice inkasovali v Ruzyni, kde hraje domácí zápasy Dukla, jako první, jenže brzy inkasovaný gól je nezlomil. Spíš naopak. Do soupeře se zakousli a na začátku druhého poločasu zápas otočili. Nejprve se z otočky trefil Procházka, po něm překonal Marandiciho po průniku ze strany Mikas. Domácí především v závěru soupeře zatlačili, ale překonat Frice už se jim nepodařilo. 

"Už v prvním poločase jsme si vypracovali pár šancí, ale opravdu vypracovali, nebyly to žádné náhody. Po půli se nám podařilo zápas otočit a domácí byli viditelně zaskočení. V závěru už nám sice docházely síly, jenže jsme to už dokázali ubránit. Navíc tam dva parádní zákroky předvedl Pavel Fric v brance. Rozhodlo ale především to, že jsme šli do zápasu dobře nastavení, chtěli jsme vyhrát. Ani v poločase kluci nepřemýšleli o tom, že by neuspěli. Proti pražskému týmu se nám sice v této kategorii dlouhodobě nedařilo, jenže žádný syndrom Dukla kluci nemají. A to je dobře. I když měli domácí asi lepší individuality, my jsme byli silnější jako tým. A to nás těší. Takových těžkých zápasů bychom potřebovali co nejvíc," dodal jeden z roudnických trenérů Karel Mikas. 

Dukla Praha - SK Roudnice 1:2 (1:0). Branky: Kejmar - Procházka, Mikas.

Roudnice: Fric - Boušek, D. Malina, Nebuloni, Macek - Tříska, L. Malina, Procházka, Hubený (77. Pačes) - Černý (67. Nepovím) - Mikas. 

Divize U14

Domácí vstřelili v prvních deseti minutách dva góly, poté sice hosté snížili, ale Dukla ještě do půle přidala další dva zásahy. Po změně stran pak vysokou výhru potvrdila. 

"I přes to, že jsme prohráli 7:1, tak bylo v utkání hodně slušných momentů, na kterých chceme dále stavět. Především velká herní odvaha a vysoké postavení, kdy se nám dařilo získávat nahoře míče. Bohužel je potřeba zkvalitnit hru v poslední třetině hřiště, kde nám schází lepší řešení situací a také nabídka. Hráči soupeře měli velké individuální dovednosti a dokázali potrestat naše chyby. Věřím, že díky těmto zápasům se budeme stále posouvat," zhodnotil duel trenér Roudnice Václav Srp. 

Dukla Praha - Roudnice 7:1 (4:1). Branky: Čurda 2, Weis 2, Zavadil 2, Čvirk - Murdych. 

Roudnice: Osvald - Poráč, Kunc (77. Brabec), Nepovím, Svoboda, Arazim, Pačes, Hlaváček (55. Vondráček), Adelt, Murdych (62. Vyzisk), Motejl.

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 20. - 21. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v sobotu odpoledne vydá do Libouchce,...

 
Ideální jedenáctka víkendu

Přinášíme ideální sestavu mládežnických kategorií (U12 - U15) Sportovního klubu Roudnice nad Labem ve víkendových zápasech (13. -...

 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali

Mladší žáci SK Roudnice nad Labem byli v 22. kole divize na domácím trávníku stoprocentní. Třináctka porazila FK Arsenal...

 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS