Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Předonínský azyl jim svědčil

14.09.2021 | sk

Týmy starší žáků SK Roudnice nad Labem hostily v pátém kole divize výběry FC Háje Jižní Město v Předoníně, kde našly víkendový azyl. A dařilo se jim parádně. Patnáctka vyhrála 3:2, čtrnáctka dokonce 7:0.   

Divize U15

Úvod zápasu měli domácí parádní, v sedmé minutě vedli po brankách Procházky a L. Maliny 2:0. Jenže si nechali dát brzy kontaktní gól a ve druhé půli soupeř dokázal i vyrovnat. Roudničtí v závěru přece jen tři body urvali. 

"Začátek byl fantastický, po pár minutách jsme vedli o dva góly a předváděli pěkný fotbal, jenže pak jsme z toho úplně vypadli. Kluci si asi mysleli, že to bez běhání půjde samo, což je samozřejmě nesmysl. Navíc soupeř byl kvalitní, měl urostlé, fyzicky dobře disponované hráče a dělal nám velké problémy. Dlouhé míče za obranu jsme odvraceli jen s velkými obtížemi. Navíc jsme mu pak otálením v rozehrávce a chybou nabídli snížení z penalty. Konec prvního poločasu a téměř celý druhý byli hosté lepší. Nepodrželi jsme míč, nedařila se nám kombinace, málo jsme běhali, horko těžko jsme se bránili. Soupeř pak jeden z mnoha brejků proměnil na 2:2. Snažili jsme se kluky ještě vyburcovat, že je pět minut do konce, ať to zkusí. A oni se opravdu v závěru zvedli a podařilo se jim dát rozhodující gól. Háje byly výborný soupeř, běhavý, fyzicky skvěle vybavený, řekl bych na úrovni U16. Nám zápas nesedl, naštěstí to kluci na konci nastavili v hlavách na výhru, chtěli to zlomit a povedlo se. Soupeř si u nás nezasloužil prohrát, ale my jsme byli tentokrát šťastnější," přiznal roudnický trenér David Plicka.       

SK Roudnice - FC Háje Jižní Město 3:2 (2:1). Branky: Procházka, Mikas, L. Malina - Sobotka z pk., Brož.

Roudnice: Macek - Fric (45. Haudke), Nebuloni, D. Malina, Soušek - Tříska (55. Pačes), L. Malina, Procházka, Hubený - Mikas, Černý.

Divize U14

Také čtrnáctka byla v předonínském azylu úspěšná, navíc si po vysoké výhře výrazně vylepšila skóre. 

"Do utkání jsme skvěle vstoupili a již v 17. minutě vedli 5:0. Kluci byli hodně odvážní a dařilo se nám hrát rychle nahoru. Díky rychlému přechodu byla k vidění řada pěkných útočných akcí. V druhém poločase už tempo trošku odpadlo, přesto jsme se stále prezentovali kombinační hrou. Kluci si za předvedenou hru zaslouží velkou pochvalu a už se těšíme na další zápasy," dodal trenér vítězů Václav Srp.

SK Roudnice - FC Háje Jižní Město 7:0 (5:0). Branky: Murdych 3, Vyzisk, Kunc, Štefl, Adelt.

Roudnice: Osvald - Poráč, Arazim, Vyzisk, Hlaváček - Pačes, Štefl, Svoboda, Adelt, Kunc - Murdych (Vrňák, Brabec, Lahovský).

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 20. - 21. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v sobotu odpoledne vydá do Libouchce,...

 
Ideální jedenáctka víkendu

Přinášíme ideální sestavu mládežnických kategorií (U12 - U15) Sportovního klubu Roudnice nad Labem ve víkendových zápasech (13. -...

 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali

Mladší žáci SK Roudnice nad Labem byli v 22. kole divize na domácím trávníku stoprocentní. Třináctka porazila FK Arsenal...

 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS