Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Ve II. lize se rozkoukaly rychle

20.09.2021 | sk

Starší žákyně SK Roudnice nad Labem za sebou mají úvodní tři kola při své premiérové sezóně v II. lize. A vedou si zatím skvěle, vyhrály všechny duely a mají tak na svém kontě 9 bodů při skóre 45:1.

"Musím holky pochválit, protože se zlepšují každým tréninkem a co víc, v Roudnici se nám podařila utvořit skvělá parta, kterou holky utužují i na akcích mimo hřiště. I tohle je klíč k úspěchu, kterého bychom rádi v této sezóně dosáhli. V prvních třech kolech jsme hráli zápasy, ve kterých jsme museli především dobývat obranou tvrz soupeřů. To se naštěstí vždy podařilo, ale jinak jsou to pro nás zápasy, kde musíme být trpěliví a přenést to také do finální fáze, což se ne vždy daří. Asi nejlepší zápas (z hlediska naší herní kvality) jsme předvedli v druhém kole s FC Mělník (18:1), kdy jsme dokázali hrát kvalitní kombinační fotbal a využívat většiny dovedností, které po holkách chceme. Bylo to ale také hodně dáno soupeřem, který chtěl hrát fotbal a dávat góly, jeho postavení tedy bylo docela vysoké a hrál se tedy fotbal nahoru a dolů," poznamenal roudnický trenér Matěj Lačný.

V dalších dvou kolech čekají roudnické fotbalistky duely s DFK Bohemians 1905 a SK Dynamo České Budějovice. "Tyto zápasy nám napoví, jestli skutečně můžeme pomýšlet na vítězství v druhé lize a říct si tak pro příští sezónu o místo v I. lize starších žákyň. Pokud budou holky trénovat jako doposud, budou se snažit plnit to, co se po nich chce, budou se i nadále zlepšovat a to je cíl nás všech. Zatím mají našlápnuto pěkně," dodal Lačný.
 
Výsledky: Roudnice - Klecany 18:0 (branky: Mynaříková 6, Panešová 6, Holčuková 2, Drtilová 2, Hamouzová, Hrbáčková), Mělník 18:1 (Mynaříková 9, Holčuková 3, Tučková 2, Drtilová 2, Chloubová, vl. - Šafrová), Rakovník 9:0 (Mynaříková 4, Hamouzová 2, Panešová 2, Kušinová).  

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 20. - 21. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v sobotu odpoledne vydá do Libouchce,...

 
Ideální jedenáctka víkendu

Přinášíme ideální sestavu mládežnických kategorií (U12 - U15) Sportovního klubu Roudnice nad Labem ve víkendových zápasech (13. -...

 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali

Mladší žáci SK Roudnice nad Labem byli v 22. kole divize na domácím trávníku stoprocentní. Třináctka porazila FK Arsenal...

 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS