Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Těžký terén je nezastavil

19.10.2021 | sk

Starší žáci SK Roudnice si na těžkém terénu v Kolodějích nevedli vůbec špatně. Patnáctka v divizním duelu porazila Viktorku Žižkov 5:4 a je na první příčce tabulky, čtrnáctka uhrála remízu 1:1.

Divize U15

David Plicka (trenér SK Roudnice): Hrálo se na opravdu hodně těžkém terénu, který byl sice pro oba týmy stejný, ale naší hře nesvědčí. Většinou se snažíme držet balon, být s ním odvážní, ale tady to nešlo. Kluci padali, klouzali, nebylo to ono. Přesto jsme měli dobrý vstup do zápasu a rychle vedli. V poločase to bylo 3:1 pro nás a chtěli jsme to udržet, jenže přišla chyba, hned druhá a rázem to bylo 3:3. Soupeř se chytil a začala opravdová bitva. Oba týmy chtěly dávat góly, jenže se nedalo kombinovat, takže to byly spíš jen nákopy nahoru a dolů. Dali jsme na 3:4, domácí srovnali, ale kluci o tu parádní sérii nechtěli přijít a nakonec se jim po závaru podařilo dát i pátý a rozhodující gól. Ty tři body jsme urvali a jsme před posledním zápasem v čele soutěže.  

Viktorka Žižkov - SK Roudnice 4:5 (1:3). Branky: Koleňák 3, Kynkal - Procházka 2, L. Malina, Nebuloni, Kočí.

Roudnice: Fric - Haudke, Nebuloni, D. Malina, Soušek (41. Macek) - Kosorič (78. Tříska), L. Malina, Procházka, Hubený - Kočí (41. Černý), Mikas (79. Skokan). 

Divize U14

Dominik Majer (trenér SK Roudnice): Zápas se Žižkovem byl hodně těžký. Jednak byl soupeř dost kvalitní, měl vysoké a silově vybavené hráče, ale těžký byl hlavně díky terénu, na kterém jsme hráli. Typické podzimní hřiště, takže dost měkké a navíc po zápase U15 nezbylo moc trávy. Šli jsme do zápasu s tím, že se nebudeme sami dostávat do soubojů a prát se s o hlavu větším protihráčem, chtěli jsme přizpůsobit hru terénu. Ani jedno se v první polovině poločasu nedařilo, soupeř byl houževnatý, vysoko nás presoval a nutil nás k věcem, na které moc zvyklí nejsme. V druhé polovině poločasu už bylo vše správně, začali jsme si vytvářet šance a srovnali jsme se s povrchem. Ve finále jsme byli ale za bezbrankovou remízu rádi. Do druhého poločasu jsme chtěli vstoupit úplně jinak. A to se povedlo. Hráli jsme s míčem, trpělivě vytvářeli šanci a to přineslo ovoce - 0:1. Bohužel jsme vzápětí inkasovali, ale i tak jsme pokračovali v naší dobré hře. Byl to krásný fotbalový den a remíza byla spravedlivá. 

Viktorka Žižkov - SK Roudnice 1:1 (0:0). Branky: Sharifov - Kunc.

Roudnice: Osvald - Motejl, Poráč, Nepovím, Arazim, Svoboda, Murdych (71. Fric), Štefl (61. Macek), Pačes, Vondráček (41. Brabec), Kunc. 

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS