Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Roudnické přípravky ovládly kraj

11.07.2022 | sk

Roudnickým fotbalovým přípravkám se v minulé sezoně dařilo. Tři týmy ovládly krajské finále. A především, na stadionu Pod lipou se objevily nové talenty.

Více prozradil v krátkém rozhovoru šéftrenér přípravek SK Roudnice nad Labem Roman Vilánek.  

Jak jste spokojeni s loňskou sezónou?
Loňskou sezónu si dovolím z pohledu všech pěti přípravkových kategorii zhodnotit jako velice úspěšnou, už pro to, že počet dětí napříč kategoriemi dosahuje bez mála sto fotbalových talentů. 
Když to vezmu od těch nejmenších. Ročník 2015 / 2016 - to jsou děti, které jsou na úplném začátku své fotbalové kariéry a pod vedením nových trenérů Daniela Slezáka a Jakuba Kaňky objíždí turnaje Bambiny Cup, kde se hraje 3+0 na čtyři malé branky a samozřejmě na výsledky se zatím nehledí. Zde jako největší úspěch lze považovat počet dětí, které si na hřiště Pod lipou našli cestu.
V mladší přípravce ročník 2014 (trenéři Stanislav Grohman a Pavlína Nováková - Ščasná) + ročník 2013 (Kateřina Strejcová a Petr Kotrba) se oběma ročníkům podařilo vyhrát finálový turnaj KP a stát se přeborníky Ústeckého kraje. Dále obě kategorie objíždí tzv. Miniligu, která není oficiální soutěží FAČRU, ale trenéři si ji organizují sami mezi sebou.
Ve starší přípravce ročník 2012 (Roman Vilánek, Stanislav Fidler) se klukům podařil stejný úspěch jako týmům v mladší přípravce a vyhráli Krajský přebor ÚK a v Minilize nám uteklo třetí místo jen o bodík.
Poslední z týmů přípravek je ročník 2011, který měl dlouhodobě problémy s počtem dětí, ale s příchodem trenéra Josefa Horáčka se podařilo ročník výrazně posílit a zkvalitnit. Kluci se letos rozhodli neúčastnit finále KP a dali přednost přípravným zápasům v rozestavění 7+1, aby se dobře nachystali na ligovou sezónu mladších žáků, do které od léta přechází.
Chtěl bych tímto všem klukům i trenérům poděkovat za skvělou reprezentaci klubu a hlavně za to, s jakým nasazením vše dělají.

Co vás čeká v letní přípravě, kdy zahájíte?
Do nové sezóny týmy vstupují začátkem srpna na soustředění v Horních Počaplech, tedy kromě těch nejmenších. Následují přípravné zápasy, turnaje a od září už nás opět čekají mistrovské soutěže a opět Miniligy.

Co čekáte od nového ročníku mistrovských soutěží? 
Od nové sezóny očekáváme především udržení, popř. rozšíření počtu dětí, které si zamilují sport a jejich postupné zdokonalování fotbalových dovedností. Když se k tomu přidají nějaké trofeje, bude to samozřejmě bonus a motivace do další práce.

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Béčko ztratilo duel v závěru

Na podzimní výhru 3:2 navázat nedokázali, ani nezopakovali výkon proti lídrovi z Bohušovic a ve Velkém Březně podlehli o dvě branky (0:2)....

 
V derby se hattrickem blýskl Malý

Okresní derby zvládli a vrátili soupeři podzimní prohru. Fotbalisté SK Roudnice porazili na domácím stadionu Sokol Pokratice - Litoměřice...

 
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 13. - 14. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v neděli odpoledne představí v domácím...

 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
Roudnice smetla Junior
 
Skolili lídra, hattrick pro Hlavsu
 
Hoznédl: Prochodili jsme poločas
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS