Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Lépe vyšel úvod třináctce

23.08.2020 | sk

Ligové celky SK Roudnice nad Labem poprvé v letošní sezoně zabojovaly o mistrovské body. Z Vlašimi si je odvezla třináctka, která i díky hattricku Poráče vyhrála 7:3. Dvanáctka podlehla domácímu výběru 5:2. 

Liga U13

O něco lépe začali domácí, kteří už ve druhé minutě nastřelili tyč. "Pak jsme se ale zvedli a podařilo se nám dát gól. Protože nepřijel rozhodčí, řídil utkání vlašimský trenér, který podle našeho názoru domácím trochu připískával. Kluci z toho začínali byt lehce nervózní a začaly se kupit chyby. O pauze jsme si řekli, co je třeba zlepšit a také, abychom si z toho nastaveného metru udělali pozitivum a zbytečně kvůli tomu nebyli nervozní. Pak už jsme téměř celý zápas ohrožovali branku domácího týmu. Když to shrnu celkově, tak od korona pauzy přes soustředění v Horních Počaplech jsme jako tým udělali velký pokrok. A na klucích je vidět zase chuť vyhrávat. Předvedli nadstandardní jak týmové, tak i individuální výkony. Utkání nám ukázalo, na co se ještě více zaměřit, nejdůležitější je koncovka. Přes mnoho neproměněných šancí jsme i tak vyhráli 7:3. Příště hostíme Varnsdorf, proti kterému budeme chtít předvést ještě lepší výkon. Takový, aby body zůstaly doma," dodal Patrik Pospíšil, který roudnický tým vedl. 

Vlašim - Roudnice 3:7 (Krucký, Budil, Růžička - Poráč 3, Pačes, Hlaváček, Štefl, Motejl).

Roudnice: Osvald - Pačes, Nepovím, Vrňák, Brabec, Štefl, Motejl, Rážek, Adelt, Arazim, Hlaváček, Murdych, Poráč.

Liga U12

"Soupeře jsme neznali, takže pro nás velká neznámá. První dvě třetiny jsme byli lepším týmem. Nezvládli jsme buď koncovku nebo finálovou přihrávku. Nezvládali jsme bohužel ani sprinterské souboje, kde byl soupeř směrem dozadu rychlejší než naši útočníci. Po dvou třetinách byl tedy stav 0:0 celkem spravedlivý," poznamenal roudnický trenér Dominik Majer. Hosté udělali před poslední částí několik změn na pozicích, ale především chtěli být aktivnější a skórovat jako první. "Jenže místo toho jsme po pěti minutách inkasovali a za dalších sedm minut znovu. Naštěstí jsme rychle zareagovali kontaktním gólem, ale bohužel jsme závěr utkání nezvládli fyzicky po náročné přípravě. Pro pozdní dostupování a nabírání hráčů jsme dvakrát inkasovali, výsledek jsme potom upravili na 4:2. Těsně před koncem jsme soupeři darovali penaltu, no a ten ji s přehledem proměnil na konečných 5:2. I přes nepříznivý výsledek si odvážím z Vlašimi celkem dobrý pocit. Více než 60 minut jsme lepší, soupeře přehráváme, ale trpíme na koncovku. Ve hře se objevovaly taktické prvky, na kterých pracujeme od začátku přípravy. Jsem přesvědčený, že je jen otázka času, než naší smůlu prolomíme," dodal Majer.

Vlašim - Roudnice 5:2 (Šimánek 3, Musil, Štauber - M. Trávníček, Kühnel).

Roudnice: Dlouhý - Buk, Husák, Vyzisk, Aubrecht, J. Trávníček - Kýček, Váňa, Král, Kühnel, Hrbáček - M. Trávníček, Lasch.

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 20. - 21. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v sobotu odpoledne vydá do Libouchce,...

 
Ideální jedenáctka víkendu

Přinášíme ideální sestavu mládežnických kategorií (U12 - U15) Sportovního klubu Roudnice nad Labem ve víkendových zápasech (13. -...

 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali

Mladší žáci SK Roudnice nad Labem byli v 22. kole divize na domácím trávníku stoprocentní. Třináctka porazila FK Arsenal...

 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS