Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

První trénink dívčího týmu

26.08.2020 | sk

Ke svému prvnímu tréninku se v úterý sešly mladé fotbalistky nově se tvořícího týmu SK. Ten bude startovat v novém ročníku okresního přeboru mladších žáků pod hlavičkou Roudnice B. Kromě trenérky Zuzany Bednářové sledovali premiéru nadějí také Barbora Cankářová (Grassroots trenér mládeže OFS Litoměřice) a šéftrenér mládeže SK Matěj Lačný. 

"Jsem docela příjemně překvapená. Holky nehrály vůbec špatně," poznamenala Barbora Cankářová. "Dnes to byl jen seznamovací trénink. Hrálo se v podstatě jen na dvě, ale další trénink už bude náročnější, tedy s různými cvičeními," dodal Matěj Lačný, který bude s vedením výběru pomáhat. 

Také Zuzana Bednářová byla s premiérou spokojená. "Dnes nám přišlo devět holek a jsou opravdu šikovné. Některé dělají i jiné sporty, jsou pohybově nadané."

Odkud jsou?
Přijely hráčky z ročníku 2012 až 2008 třeba z Liběšic, Křešic, jsou tady i místní z Vědomic a Roudnice. Zhruba polovina holek už je někde registrovaná, takže budeme jednat s jejich mateřskými oddíly o případném uvolnění, aby mohly trénovat a nastupovat u nás.

Kdy budete mít tréninky?
Po dohodě s rodiči dvakrát v týdnu, v úterý a ve čtvrtek od 16:30 hodin.

Tým je přihlášený do okresního přeboru mladších žáků, budou v něm nastupovat jen dívky?
To na začátku asi nepůjde, budeme potřebovat doplnit od kluků. Zatím třeba nemáme nikoho do branky, takže asi nejprve tam, ale i na jiné posty. V každém případě ale chceme, aby se do zápasů dostaly všechny holky. 

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 27. - 28. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v neděli odpoledne utká doma s Novým...

 
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo
 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS