Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Patnáctka s přídělem, čtrnáctka s výhrou

29.09.2020 | sk

S nečekaným výpraskem se vrátili z Litvínova starší žáci SK Roudnice ktg.U15. Ti totiž inkasovali od domácího týmu v divizním duelu sedm branek. To čtrnáctka byla úspěšnější, když vyhrála 6:2. 

Divize U15

V Litvínově se starším žákům další mistrovský duel vůbec nevydařil. "Zápas bohužel nejde hodnotit jinak, než negativně. Zkoušíme kategorii U15 různě oživit a jedna z možností byla, abychom dali větší prostor hráčům U14, kterým se daří. Ačkoliv jsme na hřišti nepůsobili již tak mdle jako posledně, tak fotbalově se nám vůbec nedařilo. Nebyli jsme schopni udržet míč a byli tak pod neustálým tlakem soupeře. Nedá se nic dělat, je potřeba si přiznat, že budeme bojovat o záchranu, a tak se k tomu taky kluci musí postavit. Do všeho musíme dávat 100% a věřit, že se to někde otočí. Klukům z U14 děkuji za pomoc a věřím, že každá takováto zkušenost je posune zase dál směrem ke svému ročníku," dodal roudnický trenér Matěj Lačný. 

Litvínov - Roudnice 7:1 (5:0). Branky: Schubada 3, Holý, Tvrzník, Kopřiva, Šindelář - Kubalík. 

Roudnice: Soušek (Štrupl) - Haudke (Melen), Cuper, Procházka (Horáček), Tichota - Kočí (Adelt) - Hubený, Němeček, Repka, Kubalík (Bartoš) - Lojek (Dorant).

Divize U14

Roudničtí na hřišti Litvínova potvrdili roli favorita. A to i přesto, že dali šanci hned několika hráčům mladší kategorie. "Tím, jak jsme řadu hráčů protentokrát posunuli do U15, tak jsme zase mohli vidět v akci kluky ze třináctky, která měla volno. Dalo se čekat, že to zvládnou. Mají dobré návyky, snaží se, jsou senzitivní, pozorně naslouchají pokynům. Tady bylo od první minuty vidět, jak si tým věří. Hlava má na výkonu ohromný podíl. Zvládli jsme to s přehledem," poznamenal kouč SK Karel Mikas.      

Litvínov - Roudnice 2:6 (1:3). Branky: Šindelář, Nos - Bulíř 2, Tříska, Murdych, Kosorič, Procházka.

Roudnice: Macek - Tříska (54. Procházka), D. Malina, Motejl (49. Poráč), Vondráček (49. Kočí) - Dlouhý - Kosorič, Mikas, Murdych (54. Haudke), Nepovím (59. Hubený) - Bulíř. 

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 20. - 21. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v sobotu odpoledne vydá do Libouchce,...

 
Ideální jedenáctka víkendu

Přinášíme ideální sestavu mládežnických kategorií (U12 - U15) Sportovního klubu Roudnice nad Labem ve víkendových zápasech (13. -...

 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali

Mladší žáci SK Roudnice nad Labem byli v 22. kole divize na domácím trávníku stoprocentní. Třináctka porazila FK Arsenal...

 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS