Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Přípravky nevyzrály jen na Ústí

06.10.2020 | sk

Ve čtvrtém kole krajského přeboru starších přípravek se fotbalisté společného klubu SK Roudnice / Bezděkov představili v areálu TCM Klíše v Ústí nad Labem. Hráči kategorie U11 i U10 nestačili v zápasech pouze na pořádající výběry.  

U11

"O body jsme přišli opravdu jen s domácím celkem FK Ústí. Soupeř hrál tvrději a důrazněji. Snažili jsme se s tím sice poprat, ale bohužel jsme o tři branky podlehli. Celky Děčína i Chomutova jsme dokázali porazit a z Ústí bereme dvě výhry ze tří zápasů," poznamenal vedoucí roudnicko - bezděkovského týmu David Kron.

Výsledky Roudnice / Bezděkov: Junior Chomutov 16:8, FK Ústí n. L. 15:18, FAPV Děčín 21:10.

SK Roudnice / Bezděkov: V. Kron, J. Kron, Gala, Hájek, Chramosta, Jindřich, J. Kořínek, K. Kořínek, Nepovím, Šámal, Šeba, Pocner, Jirásek, Veltruský, J. Martan, M. Martan, Matoušek, Špiner, Laczko, Pekař, Slivanský. 

U10

"První utkání jsme sehráli proti Junioru. Díky výbornému výkonu a spoustě fotbalových věcí jsme jednoznačně zvítězili. Dalším soupeřem byli domácí. Na jejich rychlou a bojovnou hru, která byla doplněna velice povedenými akcemi, jsme nenašli recept a vysoko prohráli. Posledním soupeřem byl FAPV Děčín. V tomto utkání jsme se vrátili k naší bojovné a týmové hře a kluky z Děčína porazili. Jen škoda konce druhého poločasu, kdy jsme přestali bránit a nechali si dát jednoduché góly. Celkově musím kluky za jejich výkon pochválit, nicméně máme pořád na čem pracovat," zhodnotil odehraná utkání trenér Tomáš Grund.

Roudnice / Bezděkov: Bohatec, Oplt, Němeček, Souček, Perry, Tököly, Bázler, Kotrba, Barcal, Kostík, Kovařík, Hohlberger, Frič, Čížek, Fiala, Špiner, Procházka, Arazim, Havlák a Paťcha.

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 27. - 28. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v neděli odpoledne utká doma s Novým...

 
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo
 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS