Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Z Varnsdorfu s plným ziskem

12.10.2020 | sk

Takových víkendů bychom si přáli víc. V divizních duelech uspěly oba výběry starších žáků SK Roudnice. Z Varnsdorfu, resp. Jiřetína pod Jedlovou, si tři body odvezla patnáctka po výhře 4:1, čtrnáctka pak domácí výběr rozstřílela 9:0. 

Divize U15

"Do Varnsdorfu jsme jeli s vědomím, že to je na delší dobu poslední zápas, který nás čeká a také jsme věděli, že pokud jej zvládneme, odskočíme jednak našemu soupeři, ale zároveň pod sebe v tabulce dostaneme další týmy. Chtěli jsme být aktivní, využívat rychlé kraje a ideálně zápas rozhodnout již v prvním poločase," prozradil plán trenér SK Matěj Lačný. Toho však průběh úvodní půle zklamal. "Hráli jsme naprosto nesoubojově, vše jsme jen nakopávali a vrcholem byla červená karta brankáře Štrupla již ve 21. minutě. Do kabin jsme šli zaslouženě za nepříznivého stavu 0:1. V poločase jsme si museli hlasitěji připomenout, co chceme hrát a s jakým výsledkem musíme ze severu Čech odjet zpět do Roudnice. Druhý poločas byl naštěstí o něčem jiném. Soupeře jsme i v 10 hráčích přehrávali a během prvních šesti minut jsme výsledek otočili. Poté jsme hru již kontrolovali a přidali ještě dvě branky. Jsem rád, že jsme soupeři odskočili a dostali se bodově i nad Litvínov. Uvidíme, kdy se zase začne hrát a snad budeme v úspěšných výsledcích pokračovat i po pauze." 

FK Varnsdorf - SK Roudnice 1:4 (1:0). Branky: Šos - Lojek 3, Adelt, ČK 21. Štrupl (Rce.). 

Roudnice: Štrupl - Fictum, Cuper, Melen (70. Bartoš) - Němeček, Adelt - Tichota, Horáček, Kubalík (41. Hubený) - Lojek, Dorant (21. Macek).

Divize U14

I když roudnická čtrnáctka neměla k dispozici kompletní kádr, roli favorita proti poslednímu celku tabulky od úvodních minut potvrzovala. "Od začátku jsme byli jednoznačně lepší, měli herní převahu, byli stále na míči a bez větších problémů jsme si došli pro tři body. Domácí měli snad jen dvě střely na bránu, se kterými si Soušek poradil. Jinak se hrálo na jejich polovině. Naše výhra je naprosto zasloužená," zhodnotil duel roudnický kouč Kamil Gruncl.

Varnsdorf - Roudnice 0:9 (0:5). Branky: Dlouhý 3, D. Malina, Bulíř, Tříska, Kosorič, Kubalík, Macek.  

Roudnice: Soušek - Haudke, D. Malina, Procházka, Tříska - Dlouhý - Kubalík (41. Vondráček), L. Malina, Bulíř, Hubený (55. Macek) - Kosorič. 

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Víkendový program týmů z Roudnice

Přehled zápasů roudnických družstev na víkend 20. - 21. dubna. První tým mužů (I. A třída) se v sobotu odpoledne vydá do Libouchce,...

 
Ideální jedenáctka víkendu

Přinášíme ideální sestavu mládežnických kategorií (U12 - U15) Sportovního klubu Roudnice nad Labem ve víkendových zápasech (13. -...

 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali

Mladší žáci SK Roudnice nad Labem byli v 22. kole divize na domácím trávníku stoprocentní. Třináctka porazila FK Arsenal...

 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS