Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Představujeme: Dominik Pešek

16.11.2020 | sk

V době nucené fotbalové pauzy vám na klubových stránkách Sportovního klubu Roudnice nad Labem představíme hráče A týmu, kteří před podzimní části sezony 2020 - 2021 začali nově (či staronově) oblékat modrobílé barvy SK v I. A třídě. Dnes dostává prostor Dominik Pešek, kterého pro web ohodnotil i hlavní trenér.

Sportovní kariéra: K fotbalu mě přivedli rodiče asi v 6 letech. Začínal jsem ve Štětí a v 10 letech jsem skončil. Vrátil jsem se zpět ve 14 letech do Štětí a po půl roce jsem odešel do SK Roudnice a poté na Farmu.

Číslo dresu: 11.

Post: Levé nebo pravé křídlo.

Věk: 19.

Oblíbený klub: Jednoznačně SK Slavia Praha, ale nejsem novodobý fanoušek, k SKS jsem byl veden od mala.

Oblíbený hráč: Zlatan Ibrahimović.

Oblíbené jídlo : Mám rád klasiky a za ty u mě vede svíčková.

Oblíbené pití: Voda.

Oblíbená hudba: Hlavně československé, ale i zahraniční oldies.

Koníčky: Určitě je to zase sport, ale jinak i přátelé a hlavně rodina.

Oblíbený film (seriál): Trilogie Batmana od Ch. Nolana.

Kdo byl zatím ze soupeřů v I. A nejsilnější: Neštěmice se jeví jako adept na přední příčky.

Který zápas byl ze strany SK nejvydařenější: Vlivem rozehrání se po zranění na SK Bezděkov jsem odehrál za SK Roudnice bohužel jen jeden zápas, ale když to budu brát z pohledu Bezděkova, tak určitě můj první zápas proti Děčínu, kdy jsem šel z lavičky za nepříznivého stavu a připsal si dva góly a asistenci a zápas jsme otočili. Byl to krásný pocit po skoro dvou letech vyběhnout zdravý na trávník a ještě takovým způsobem.

Kde jsou největší slabiny i přednosti současného roudnického týmu: Jak už hodně kluci zmiňovali, tak je to nízký věkový průměr týmu. Nemáme tolik zkušeností, ale to bych bral i jako přednost do budoucna. Pokud všichni vydržíme a budeme pokračovat dál, za pár let budeme úplně jinde.

Tvůj největší sportovní zážitek: Asi zápas ligy mistrů v Edenu proti Barceloně.

Fotbalové cíle: Moje fotbalové cíle byly vždycky stejné, dostat se co nejdál, ale hlavně se fotbalem bavit. Sice je to těžké se zraněními, co mě potkaly, ale nic nevzdávám. A jinak je to určitě dostat se s SKR co nejvýš.

Jak se připravuješ v tomto období: Teď hodně běhám i cvičím, až mě trošku víc i kvůli tomu mrzí, že se nehraje a nemůžu to přenést na hřiště, ale o to budu připravenější až se to zase rozjede.

Kdy myslíš, že se zase začne trénovat a kdy se rozehrají soutěže: Nejradši bych začal hned, ale vzhledem k situaci si myslím, že až tak ze začátkem jarní sezony.

Očima trenéra Jakuba Pekaře: Dominik se do letní přípravy zapojil až v její druhé polovině. Měl za sebou totiž dlouhé zranění, které ho z fotbalu vyřadilo na téměř dva roky. Měli jsme spolu domluvu, že nebudeme s jeho zařazením do tréninků a zápasů pospíchat a budeme postupovat krok po kroku. Z toho důvodu jsme Dominika poslali na první měsíc na Bezděkov, aby dohnal herní kondici a postupně získával zápasovou praxi. Hned v prvním utkání za Bezděkov vstřelil dvě branky a byla na něm vidět velká chuť a odhodlání. Na konci září se k nám opět připojil, ale kvůli přerušení sezony toho zatím moc neodehrál. Péša je rychlý, tahový a v soubojích velmi silný krajní hráč, který dokáže nastupovat jak na pravé, tak i levé straně. Je to vítězný typ, který svým nastavením dokáže strhnout ostatní. To jsou vlastnosti, které jsou pro mě hodně důležité. Věřím, že z Dominika může vyrůst opravdový lídr našeho týmu. Kvůli jeho dlouhé absenci mu samozřejmě chybí herní praxe a jistota, ale to se bude s přibývajícími tréninky a zápasy zlepšovat. Věřím, že díky jeho pracovitosti a přístupu to nebude dlouho trvat.

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS