Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Třígólový náskok na vítězství nestačil

21.09.2021 | sk

V dalším ligovém kole se mladší žáci SK Roudnice představili na hřišti pražské Admiry. Třináctka už sice vedla o tři branky, ale nakonec brala jen bod. Dvanáctka na lídra soutěže nestačila, když prohrála 8:4.

Liga U13

Roudničtí ovládli první třetinu, po které to vypadalo na plný bodový zisk. To se ale nestalo, domácí ve druhé části snížili na rozdíl gólu a v poslední stačili i vyrovnat.

"První třetina nám vyšla skvěle, kluci hráli nadstandardně, rychle přepínali, dali tři góly, prostě to klapalo. Ve druhé už ale trochu polevili, Admira začala víc presovat a my dvakrát inkasovali. Nejprve polovlastní gól a pak to nešťastně vypadlo před bránu a domácí dorazili. Poslední třetina byla z obou stran bojovná, bohužel jsme dostali vyrovnávací branku z penalty. A jak kluci pak chtěli rychle skórovat a zápas otočit ve svůj prospěch, byli zbrklí a přihrávky už nebyly tak přesné. V poslední minutě jsme kopali dva rohy, byly tam závary, ale domácí to ustáli. Nakonec z toho byl bod, který bereme. Kdyby takhle hráli kluci pořád, tak jsme spokojení," poznamenal trenér roudnické třináctky David Husák.  

FK Admira Praha - SK Roudnice 3:3 (Kropík, Ašer, Holý - Gruncl, Kvída, Kühnel).

Roudnice: Materna, Pichl, Gruncl, Lasch, Nebuloni, Procházka, Král, Kvída, Nepovím, Kühnel, Váňa, Kýček. 

Liga U12 

"Do zápasu s Admirou jsme nevstoupili vůbec dobře, první třetinu jsme se nedostali do herního tempa, nedařila se rozehra a balónu jsme si nevážili. Zbytečně jsme ho odevzdávali soupeři a díky tomu jsme první třetinu prohráli 3:0. Druhá třetina přinesla zlepšení hry a skončila 5:2. Ve třetí jsme se dostali do tlaku, ale bez pořádného zakončení, nakonec jsme tedy prohráli 8:4. Admira byla kvalitním soupeřem, ale určitě hratelným. V tomto zápase jsme nepředvedli naše maximum, určitě jsme mohli zahrát daleko lépe," dodal kouč roudnického týmu Kamil Gruncl. 

Admira Praha - Roudnice 8:4 (Paulus 2, Hamouz 2, Hořejší, Sedlmeier, Válek, Kuta - Špiner 2, Šeba, vlastní)

Roudnice: Laczko, Henych, Gala, Kron, Jindřich, Čmedla, Martan, Šámal, Kořínek, Dlouhý, Kalaš, Špiner, Šeba, Daňkovský, Matoušek).

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl

Zlepšený výkon z domácího duelu proti Pokraticím opakovali pouze první půlhodinku. Pak fotbalisté SK Roudnice nad Labem vypadli z tempa a...

 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS