Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Trápili se v zakončení

16.05.2022 | sk

Ligoví mladší žáci SK Roudnice nad Labem v domácím prostředí nestačili o víkendu na pražskou Admiru. Třináctka podlehla 2:7, dvanáctka po boji o dvě branky 2:4. 

Liga U13

Dominik Majer (trenér SK Roudnice): Našeho oblíbeného soupeře z Prahy známe celkem dobře. Byl to pro nás důležitý zápas a s tím jsme do toho také šli. Byli jsme skvělí, drželi jsme míč, tvořili jsme si i šance. Jenomže ty šance nedokážeme zakončit, pořád hledáme někoho v lepší pozici a nebereme na sebe tu zodpovědnost v zakončení. Bohužel jsme při rozehrávce udělali spoustu ztrát a bylo otázkou času, než nás soupeř potrestá. V první třetině to bylo dvakrát. Co jsme měli napravit, to jsme si o pauzičce řekli, začali jsme střílet, soupeře jsme doslova zamkli v jeho vápně, ale ani jedna ze střel se nechytila. Zhruba 10 minut před koncem druhé části jsme si vytvořili nádhernou akcí brankovou příležitost a hurá - dočkali jsme se gólu. Jenže jsme si po laxním bránění rohového kopu nechali vstřelit další branku a tak pět minut před přestávkou jsme zase prohrávali o dva góly. Do třetí třetiny jsme chtěli vstoupit opět aktivně a zápas konečně zlomit. Jenže jsme asi nezvládli tlak v hlavě a soupeř během šesti minut rozhodl. Já se budu znovu opakovat, jsem naprosto spokojený s tím, jak hrajeme. Za zápas ale uděláme 12 chyb a 7 z toho je fatálních a vedou ke gólu, no a bohužel my se na každý náš gól nadřeme. Teď je důležité kluky udržet v dobrém rozpoložení, přijde mi, že se do hry totiž dostává psychika.

SK Roudnice - FK Admira Praha 2:7 (Hrbáček, Král - Hromádko 3, Kropík 3, Šebek).

Roudnice: Hála, Materna - Pichl, Husák, Gruncl, Lasch, Vyzisk, Krása, Krajník, Buk, Hrbáček, Král, Kühnel, Kostelník, Váňa, Kýček.

Liga U12

Kamil Gruncl (trenér SK Roudnice): Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře, hráli jsme to, co jsme chtěli. Tedy kombinačně a soupeře do ničeho nepouštěli. Hosté, protože jsme na ně byli správně natlačení, začali situace řešit nákopy, na což nejsme úplně zvyklí. Párkrát nám to tam tedy propadlo a soupeř šel sám na bránu. Tady musím pochválit Pekyho, protože chytil spoustu gólových šancí, kluci z Admiry z něj už museli být zoufalí. Ovšem i my jsme se do šancí dostávali, ale náš problém je stále v přesnosti zakončení. Sice vykombinujeme soupeře, dostaneme se k brance, ale potom ji buď netrefíme nebo napálíme gólmana. Na tom musíme zapracovat. Prohrávali jsme vlastně celé utkání o branku, na konci jsme to otevřeli, hráli vzadu na dva a z brejku inkasovali počtvrté. Po celých 90 minut se hrálo v tempu, kluky musím pochválit. V kabině bylo vidět, že je prohra hodně mrzí. Sami cítili, že bylo blízko tomu, aby to otočili. 

SK Roudnice - FK Admira Praha 2:4 (Gala, Kalaš - Kuta 2, Casado, Štorek).

Roudnice: Pekař - Špiner, Gala, Henych, Jindřich, J. Martan, M. Martan, Šámal, Kořínek, Dlouhý, Kalaš, Chramosta, Hájek, Daňkovský, Matoušek.

 
Zápasy
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
3:1 (1:1)
 
Muži A | neděle 28.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem - TJ Nové Sedlo
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
0:2 (0:1)
 
Muži B | neděle 28.04.2024, 17:00
TJ Sokol České Kopisty - SK Roudnice nad Labem B
 
Aktuální články
Střešovice import bodů nepřipustily

Na umělce Sportovního klubu Střešovice 1911 se roudnickým mladším žákům o víkendu nedařilo. Třináctka podlehla 7:4, dvanáctka...

 
Čtrnáctka prohrávala 0:3, ale otočila zápas

V dalším divizním kole hostily výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem celky SK Aritma Praha. Patnáctka nenavázala na podzimní výhru...

 
Proti Úštěku to opět nevyšlo

Ani podruhé v sezoně na okresního rivala nevyzráli. Fotbalisté SK Roudnice B podlehli na domácím hřišti Slavoji Úštěk 0:2, když...

 
Nadějný začátek k bodům nevedl
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali
 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka
 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS