Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

S posledním si snadno poradili

16.05.2022 | sk

Proti posledním celkům divizní tabulky výběry starších žáků SK Roudnice nad Labem nezaváhaly. Patnáctka porazila v domácím prostředí Litvínov 9:3, čtrnáctka zvítězila 7:0. 

Divize U15

David Plicka (trenér SK Roudnice): Výsledkově se utkání zvládlo, ale hra stále nebyla tak uvolněná. Vypadávali jsme často z role, předávali zodpovědnost jeden na druhého, ovšem protože kvalita byla na naší straně, tak z toho byla vysoká výhra. O body jsem se neobával, jen jsem chtěl, aby si kluci zápas víc užili a odehráli ho bez chyb. Ty jsme bohužel dělali a soupeř, který se stále snažil hrát fotbal a nenakopávat míče, nás třikrát potrestal. Jasná výhra snad bude pro kluky povzbuzením do dalšího tréninkového procesu. 

SK Roudnice - FŠ Litvínov 9:3 (4:1). Branky: Hubený 2, Černý 2, D. Malina, L. Malina, Mikas, Procházka, Haudke - Kopřiva, Salaba, Šindelář.

Roudnice: Fric - Haudke, Kočí, Soušek, Ulbrich - Černý (41. Skokan), Procházka, D. Malina, L. Malina, Hubený - Mikas.  

Divize U14

Václav Srp (trenér SK Roudnice): V zápase jsme byli hodně na balonu a vytvářeli si řadu brankových příležitostí, bohužel se nám je nedařilo proměňovat, a tak byl stav dlouho pouze 1:0. Soupeře se nám podařilo zlomit až ve druhém poločase, kdy jsme mu nasázeli šest branek. Do dalších zápasů musíme zlepšit hru v poslední třetině hřiště a mít větší klid v zakončení. Děkujeme rodičům za podporu a už se těšíme na další utkání. V úterý nás Pod lipou čeká přátelák s Bohemkou a ve čtvrtek předehráváme mistrák v Chomutově.

SK Roudnice - FŠ Litvínov 7:0 (1:0). Branky: Arazim 2, Murdych, Pačes, Adelt, Osvald, Macháček.

Roudnice: Tyller - Poráč, Motejl, Arazim, Hlaváček - Svoboda, Nepovím - Pačes, Adelt, Kunc - Murdych (Macháček, Štefl, Vondráček, Osvald).

 
Zápasy
Muži A | neděle 14.04.2024, 16:30
SK Roudnice nad Labem - TJ Sokol Pokratice-Litoměřice
4:1 (1:1)
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 17:00
TJ ČSAD Libouchec - SK Roudnice nad Labem
 
Muži B | sobota 13.04.2024, 11:00
FK Jiskra Velké Březno - SK Roudnice nad Labem B
2:0 (0:0)
 
Muži B | neděle 21.04.2024, 17:00
SK Roudnice nad Labem B - Tělovýchovná jednota Slavoj Úštěk
 
Aktuální články
Ideální jedenáctka víkendu

Přinášíme ideální sestavu mládežnických kategorií (U12 - U15) Sportovního klubu Roudnice nad Labem ve víkendových zápasech (13. -...

 
Mladší žáci Arsenalu nepráskali

Mladší žáci SK Roudnice nad Labem byli v 22. kole divize na domácím trávníku stoprocentní. Třináctka porazila FK Arsenal...

 
Z Kotliny vydolovala body jen čtrnáctka

V dalším divizním kole se starší žáci SK Roudnice nad Labem představili ve Varnsdorfu, kde byli úspěšní jen napůl. Patnáctka podlehla o...

 
Béčko ztratilo duel v závěru
 
V derby se hattrickem blýskl Malý
 
Víkendový program týmů z Roudnice
 
Změna na trenérských postech
 
Ideální jedenáctka víkendu
 
Dvanáctka pomstila na Dukle třináctku
 
Roudnice smetla Junior
 
 
© eSports s.r.o. & SK Roudnice nad Labem RSS